Novetats en il·luminació! Quiet i Fil System
Notícies

Novetats en il·luminació! Quiet i Fil System

13 Abr 2022

Continuem treballant en noves propostes d'il·luminació per a espais versàtils, que promoguin les solucions cada cop més sostenibles i centrades en el benestar dels usuaris.

A les darreres famílies presentades durant 2021 com Lamptub 60, Stormbell 80, Nomadic System i Duit, s'uneixen els últims llançaments: Quiet i Fil System , incorporant avenços tècnics i solucions creatives i innovadores que amplien les possibilitats que ofereixen el nostre portfoli.

  • La sèrie de lluminàries Quiet suposa una solució integral de confort lumínic i acústic, que a més ofereix la possibilitat de ser personalitzada segons els requeriments del projecte.
  • Continuem ampliant les opcions de la nostra estructura lumínica més extensa, la família FIL, que es compon d'un ampli ventall quant a dimensions, tecnologies, distribucions i fluxos lumínics (Fil 35, Fil 45, Fil 50, Fil 70 i Fil 120) per abordar diferents aplicacions, afegint ara el concepte modular sota Fil System.

En tots dos casos, aquestes novetats en il·luminació prioritzen l'ergonomia ambiental contribuint a través de dos pilars fonamentals: lumínic i acústic .

Quiet (Acoustic & Light Portfolio)

La família Quiet ofereix una solució integral amb un alt grau dadaptabilitat. Sostenibilitat i versatilitat en una sèrie de lluminàries disponibles en diferents formes, amb acabats personalitzats, que tenen un fil conductor important: s'han desenvolupat sota criteris d'ecodisseny.

Aquesta solució fa un pas més en les solucions que promouen el benestar en prioritzar dos dels pilars fonamentals que formen part del confort ambiental: condicionament acústic i confort visual, evolucionant el concepte d' il·luminació Wellbeing , orientat a tenir un impacte positiu en el benestar de les persones.

Entre les tècniques que vetllen per la cura de la salut visual, es troba:

  • Control de l'enlluernament actiu mitjançant el difusor opal confort, dotat d'una làmina tècnica;
  • Compliment de la normativa de Risc Fotobiològic UNE 62471, amb lluminàries classificades com a RG0 (exemptes de risc fotobiològic);
  • Utilització de models d'alt confort visual amb gran angle d'apantallament, reflectors negres i ús d'òptiques Ultra Confort;
  • Flicker Free.

Quiet es preocupa pel benestar de les persones i també de l'entorn. Les lluminàries estan dissenyades sota el concepte d'economia circular, que en facilita la recuperació i la reutilització. Per aportar confort acústic, s'utilitza un material fonoabsorbent realitzat amb un teixit woven non woven, que està compost per un feltre de PET reciclat (el 75% del plàstic procedeix d'ampolles).

El material acústic compta amb la classificació de resistència al foc Bs1 d0, que el fa apte per ser instal·lat fins i tot en vies devacuació.

A més, minimitzen l'emissió de partícules volàtils orgàniques (LOW VOC) amb emissions baixes i sense formaldehids.

La versatilitat del sistema d'il·luminació Quiet no només es limita als aspectes tècnics, sinó que també es troba a nivell estètic a la disponibilitat dels requeriments de cada projecte arquitectònic. Les lluminàries estan disponibles en una àmplia varietat d'acabats en més de 56 colors i diferents textures (encunyats, bisellats, impressions), la qual cosa, unida als diferents formats en què es presenten, permet un alt grau de personalització i adaptabilitat.

Aquestes són les formes en què es presenten les lluminàries Quiet ( Acoustic & Light Portfolio):

  • Quiet Baffle Fil - Fil 45 Opal Confort
  • Quiet Round Kombic
    - Kombic 100 Opal Blanc/Mate
    - Kombic 100 Òptiques + Reflector Negre/Mate
    - Kombic 150 Òptiques + Reflector Negre/Mate
  • Quiet Square Ocult
  • Quiet Rectangle Ocult

Així com algunes de les següents propostes de personalització:

  • Quiet Custom Round/Hexagon/Square Rectangle
  • Quiet Custom Baffle
    - Fil 45 Tech
    - Fil 45 Directe/Indirecte

- Baffle Troquelat
- Ocult

  • Quiet Custom Panell
    - Fil 45 Corner
    - Fil 45 Tech
  • Quiet Custom 3D

Per acabar d´oferir un servei 360º, oferim un servei d´assessoria integral per ajudar a trobar la millor solució integral del projecte lumínic i acústic a través del nostre servei Lamp+.

Fil System

Una altra de les nostres novetats incorporades al nostre portfoli és el sistema Fil, un concepte modular que permet diverses combinacions de diferents tipologies de lluminàries permetent unificar en una mateixa solució il·luminació general combinada amb il·luminació d'accent. 

Ofereix a més diferents distribucions lumíniques, tecnologies, temperatures de color, i fins i tot desenvolupament de trobada corbs o angles personalitzats , cobrint així els requisits del disseny d'il·luminació d'un ampli ventall de projectes.

Igual que passa amb Quiet, les solucions lumíniques que s'integren al Fil System responen al concepte d'il·luminació Wellbeing i compleixen amb alts requisits en control d'enlluernament, confort visual, normativa de Risc Fotobiològic i Flicker Free.

Tota la família Fil està fabricada en alumini d'extrusió reciclat  amb certificat així, seguint una dels compromisos dins del nostre pla de sostenibilitat, d'acord amb la nostra línia estratègica #WorktitudeForLife, aquesta solució ens permet obtenir:

  • Reducció d'un 70% de les emissions directes de carboni durant la seva fabricació, gràcies al procés de fabricació, així com l'optimització de les rutes de transport i el treball amb proveïdors sostenibles i de baixa empremta de carboni.
  • Utilització de només un 5% d’energia en comparació amb la utilitzada a través del procés original.

Fil System és combinable amb diferents formats de lluminàries: downlights lineals Ocult, projectors d'accentuació Hance o en diferents formes (Curves, Hexàgon), com podem veure a les següents aplicacions:

  • Escola Preescolar Sagrat Cor Montemayor, on a més de combinar il·luminació general i d'accent, suposa una aplicació innovadora quant a la integració d'il·luminació dinàmica (2700-6500K) per adaptar la il·luminació a diferents itineraris lumínics, per sincronitzar amb la llum natural i millorar l'experiència educativa dels infants, docents i cuidadors.
  • Oficina Tigo Une a Rivana Business Park Torre Nord, la continuïtat de la línia de llum i els jocs de les corbes ofereixen una sensació lumínica única.
  • Centre empresarial Central Point, que juga amb el dinamisme de les diferents percepcions lumíniques integrades a la volumetria espacial: Línies difuses de llum en plans verticals i horitzontals combinats amb element d'il·luminació puntual, integrat tot en una única línia.

Si vols conèixer més sobre les solucions lumíniques de Lamp et convidem a descarregar la nostra eina digital “Digital Working 2022”, on podràs trobar informació estesa del producte, informació de Case Study , accés directe a descàrregues d'arxius tècnics, biblioteca BIM i molt més.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi