Co-creació i projectes d'il·luminació a mida | Lamp il·luminació tècnica
Serveis

Co-creació

A Lamp aportem valor a cada projecte desenvolupant solucions lumíniques a mida per a cada aplicació. El servei co-creació contempla des de l'adaptació de producte existent a catàleg fins a nous desenvolupaments especials.

Adaptacions

Formals

Dimensions, acabats, protecció per a ambients salins, serigrafies personalitzades, sistemes d'instal·lació o ancoratges especials.

Tecnològiques

Incorporació de sensors de lluminositat i presència, protocols de regulació i control determinats (Bluetooth, TRIAC, DALI, 1-10V, etc.), incorporació de kits de bateries d'emergència.

Lumíniques

Òptiques especials, font de llum amb CRI diferent a l'estàndard, incorporació de tipus de LED amb corbes de reproducció cromàtica específiques per a potenciar els colors que ens interessin per al projecte, selecció de temperatures de color determinades, blanc dinàmic.

Documentació

Per exemple fitxes tècniques noves per a productes especials, resultats d'assajos al laboratori, plànols, imatges 3D, documentació tècnica traduïda en idiomes diferents als estàndard, etc.

Nous
desenvolupaments

Més enllà d'adaptacions de productes existents, desenvolupem nous productes per a aconseguir una solució lumínica concreta per a un projecte en particular.

48%

Més d'un 48% de la nostra facturació són desenvolupaments especials.

Confirmem en un termini màxim de 24 hores la viabilitat del teu projecte des que coneixem els requisits tècnics de la teva sol·licitud.

Si vols que avaluem la solució pel teu projecte posa't en contacte amb nosaltres aquí.

Coneix alguns dels projectes amb execucions especials.

Més informació sobre aquest servei.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi