Altres Serveis | LAMP
Serveis

Altres serveis

Assessoria

Aportar valor és tenir respostes

Entendre, dissenyar i resoldre. Quan un projecte està fet a mida no augmenta la complexitat, sinó el repte. Es multipliquen les variables i també les respostes. Això fa que un resultat no s’assembli mai a l'anterior, ni al següent. A Lamp, ens apassionen els desafiaments.

El nostre objectiu és trobar una solució lumínica de la grandària i forma de les teves necessitats, així com desenvolupar-la des de l'inici fins al final del procés. Posem a les teves mans el nostre compromís amb el disseny i l'enginyeria, la nostra sensibilitat per la innovació creativa i actitud i implicació constant en cada fase. És la nostra forma d'entendre l'assessoria.

Adaptació

Productes especials per a projectes únics

El nostre procés de creació va molt més allà de la producció estandarditzada. Cuidem el disseny i materialització de cadascuna de les lluminàries del nostre catàleg. També la d'aquells sistemes d'il·luminació fets a mida. A Lamp som experts en dur a terme el teu projecte. Produïm amb vocació artesana i la garantia d'un gran equip.

Fabricació

Dissenyem llum

2.341. Aquest és el nombre de productes amb què compta el nostre catàleg. Entre ells, 42 famílies d'interior, 25 d'exterior i 2 de sistemes de control i drivers. Empotrables, projectors, downlights, aplics, balises, lluminàries urbanes… El nostre diccionari és interminable i les possibilitats són extenses. Tant com la teva imaginació i els nostres anys d'experiència en la fabricació de sistemes lumínics.

Posada a punt

Sistemes d'il·luminació fusionats amb l'espai

“A mida” és una filosofia que transcendeix el paper. Va des del disseny personalitzat fins a la posada en escena de les lluminàries, sense descuidar la fabricació al detall. Ens assegurem que cada projecte encaixi una vegada materialitzat i traslladat a l'espai. Qualitat i eficiència són el nostre segell d'identitat per a tancar el procés.

Una instal·lació funciona quan espai i llum són el mateix. Cuidem cada variable perquè no existeixin elements de més, ni de menys. Només ens conformem amb clients satisfets.

Post-venda

Abans, durant i després

Som dels que pensen que un projecte no acaba amb la instal·lació de l'última lluminària. Servei excel·lent significa gaudir d'un sistema lumínic al llarg dels anys. Vol dir actualització i manteniment. Es tradueix en una relació tan intensa com el primer dia, perquè no deixem d'estar al teu costat.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi