Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Un producte per a cada projecte

A Lamp posem la llum al servei de les necessitats de cada projecte, utilitzant les prestacions lumíniques més adequades en cada cas. Ni més, ni menys. Posem la llum justa que necessita el projecte. I si el projecte necessita una solució a mida, la hi donem.

A Lamp comptem amb una àrea dins del departament d'I+D que s'ocupa exclusivament de desenvolupar productes especials per a oferir les solucions tècnicament més òptimes satisfent les necessitats d'aquells projectes en els quals el producte estàndard no és suficient. En menys de 24h es confirma la viabilitat o no del projecte. Fins i tot més enllà d'adaptacions de productes existents, s'han desenvolupat nous productes per a aconseguir una solució lumínica concreta.

Coneixedors que els espais d'avui ja no són els mateixos d'ahir i que l'usuari d'aquests espais ha evolucionat buscant satisfer unes noves necessitats, a Lamp ens adaptem per a oferir una llum que funcioni per a cada cas, conscients que cada espai i cada projecte té diferents requeriments que depenen de molts aspectes.

Per a aconseguir donar una solució solvent a cada projecte, adaptem el nostre producte, ja sigui de manera formal, lumínica o tecnològica. Fem tot el que està a les nostres mans perquè l'espai funcioni amb la il·luminació adequada. Oferim solucions d'il·luminació que responen a aquestes noves necessitats sorgides d'aquesta evolució.

Pots consultar diversos exemples aquí.

A 2018, més d'un 41% de la nostra facturació van ser desenvolupaments especials. Fa més de 10 anys que oferim solucions a mida per a cada projecte. A 2008 aquest percentatge ja era d'un 16%, aquesta contribució a poc a poc ha anat augmentant fins a arribar a la xifra de l'últim any d'aproximadament un 50%.

En definitiva, a Lamp t'oferim un catàleg de producte modular que podem personalitzar oferint la solució lumínica òptima per a convertir en realitat qualsevol projecte arquitectònic. Anem més enllà de la producció estandarditzada; oferim un producte per a cada projecte. Aquest és el compromís Lamp.

Vols saber més sobre les opcions de personalització del nostre producte per a il·luminar el teu projecte? No ho dubtis i contacta'ns aquí.