Productes a mida
Notícies

Un producte per a cada projecte

21 Mar 2019

Per a aconseguir donar una solució solvent a cada projecte, adaptem el nostre producte, ja sigui de manera formal, lumínica o tecnològica.

A Lamp comptem amb una àrea dins del departament d'I+D que s'ocupa exclusivament de desenvolupar productes especials per a oferir les solucions tècnicament més òptimes satisfent les necessitats d'aquells projectes en els quals el producte estàndard no és suficient. En menys de 24h es confirma la viabilitat o no del projecte. Fins i tot més enllà d'adaptacions de productes existents, s'han desenvolupat nous productes per a aconseguir una solució lumínica concreta.

Coneixedors que els espais d'avui ja no són els mateixos d'ahir i que l'usuari d'aquests espais ha evolucionat buscant satisfer unes noves necessitats, a Lamp ens adaptem per a oferir una llum que funcioni per a cada cas, conscients que cada espai i cada projecte té diferents requeriments que depenen de molts aspectes.

Per a aconseguir donar una solució solvent a cada projecte, adaptem el nostre producte, ja sigui de manera formal, lumínica o tecnològica. Fem tot el que està a les nostres mans perquè l'espai funcioni amb la il·luminació adequada. Oferim solucions d'il·luminació que responen a aquestes noves necessitats sorgides d'aquesta evolució.

Pots consultar diversos exemples aquí.

A 2018, més d'un 41% de la nostra facturació van ser desenvolupaments especials. Fa més de 10 anys que oferim solucions a mida per a cada projecte. A 2008 aquest percentatge ja era d'un 16%, aquesta contribució a poc a poc ha anat augmentant fins a arribar a la xifra de l'últim any d'aproximadament un 50%.

En definitiva, a Lamp t'oferim un catàleg de producte modular que podem personalitzar oferint la solució lumínica òptima per a convertir en realitat qualsevol projecte arquitectònic. Anem més enllà de la producció estandarditzada; oferim un producte per a cada projecte. Aquest és el compromís Lamp.

Vols saber més sobre les opcions de personalització del nostre producte per a il·luminar el teu projecte? No ho dubtis i contacta'ns aquí.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi