Ocult, màxim confort
Notícies

Ocult, versatilitat lumínica amb el màxim confort

14 Mar 2019

Ocult és una nova família de producte de Lamp que es compon de downlights modulars i d'una estructura configurable.

Partint del confort visual com a premissa de disseny, sorgeix una tipologia de downlight modular que, sota una mínima expressió formal, ofereix una gran versatilitat lumínica, podent triar entre il·luminació d'accent o general, així com entre una extensa varietat de longituds, configuracions modulars i acabats, que connecten amb altres famílies de productes per a oferir una solució completa sota la màxima coherència formal.

D'altra banda, Ocult System és un sistema d'estructura que permet la configuració d'una solució lumínica específica per a cada espai. Aquesta estructura permet integrar diferents mòduls lumínics de downlights lineals, projectors per a accentuació i lluminàries pendulars dins d'una mateixa estructura, amb diferents possibilitats d'acabats, longituds i fluxos. Les múltiples necessitats que poden sorgir en un espai versàtil i polivalent resoltes d'una forma tan senzilla com elegant.

Ocult downlight disposa de diversos fluxos (de 400 a 2400 lm) i està disponible en temperatures de color 3000K i 4000K, i diversos angles d'obertura (medium flood i wide flood). Està fabricat en un cos d'extrusió d'alumini que integra el LED, l'òptica i reflector secundari fabricat de policarbonat. Ocult System també està fabricat en extrusió d'alumini. Tots dos estan disponibles en dos tipus d'acabats: negre i blanc texturitzat. Els reflectores secundaris en el cas de Ocult Downlight estan disponibles en metal·litzat coure, metal·litzat plata, negre i blanc texturitzats.

Una de les característiques més importants de la família Ocult és la qualitat del disseny òptic, amb un angle d'apantallament de 33° que ens permet obtenir UGR <15 o <19 segons l'òptica (per a 4H 8H 70/50/20), aportant un bon confort visual.

Tots els models del downlight tenen dues alternatives d'instal·lació: encastat amb marc o encastat sense marc (trimless). En el cas del sistema, les alternatives d'instal·lació són o bé encastada amb marc o bé suspesa o en superfície. Quan Ocult downlight es col·loca dins de Ocult System, integra l'equip i el sistema de connexió ràpida dins de l'estructura.

El mòdul pendular de Ocult System està fabricat amb un cos d'extrusió d'alumini. En canvi, el mòdul projector del sistema està fabricat amb un cos d'injecció d'alumini que integra el LED, l'òptica i l’anella embellidora frontal, que igual que en el cas dels reflectors secundaris del downlight, també està disponible en metal·litzat coure, metal·litzat plata, negre i blanc texturitzats. Aquest petit projector també compta amb una bateria d'accessoris lumínics per a poder modelar la llum, tals com lents el·líptiques, reixeta antienlluernament, retalladors i protectors.

A més d'aquestes opcions estàndard, a Lamp desenvolupem múltiples adaptacions dels nostres productes, ja siguin formals, lumíniques o tecnològiques per a complir amb els requisits de cada projecte gràcies al nostre servei de co-creació.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi