Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Ocult System és un sistema d’estructura que permet integrar diferents mòduls lumínics de downlights lineals, projectors per a la accentuació I lluminàries pendulars, amb diferents possibilitats d’acabats, longituds i fluxes.

La estructura té dos alternatives d’instal·lació: encastada amb marc o suspesa i a superfície. Està fabricada en extrusió d’alumini i en 2 tipologies d’acabats (negre i blanc texturitzat).

Els mòduls lumínics estan disponibles en diferents temperatures de color 3000K i 4000K i dos acabats (negre i blanc texturitzat), i integren l’equip i el sistema de connexió ràpida dintre de l’estructura.

El mòdul downlight està fabricat amb un cos d’extrusió d’alumini que integra el LED, la òptica i el reflector secundari fabricat de policarbonat.

El mòdul projector està fabricat amb un cos d’injecció d’alumini que integra el LED, la òptica i l’aro embellidor frontal; també compta amb una bateria d’accessoris lumínics per poder modelar la llum, com lents el·líptiques, panel anti-enlluarnament, retalladors i protectors.

El mòdul pendular està fabricat amb un cos d’extrusió d’alumini.

Els mòduls downlight i projector tenen la possibilitat de quatre acabats del reflector secundari o l’aro embellidor frontal (metal·litzat coure, metal·litzat plata, negre i blanc texturitzat).