Milano Design Week 2019
Notícies

Lamp a la Milano Design Week 2019

1 Abr 2019

Del 9 al 14 d'abril, Lamp estarà present a l'exposició “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design” al Fuorisalone de la Milano Design Week 2019.

Després de l'èxit de l'exposició “Inspired in Barcelona: in & out” el 2017, el disseny de Barcelona torna al Fuorisalone 2019, posant-se com a objectiu donar a conèixer l'excel·lència d'un sector que compta amb gairebé 4.000 empreses actives en la indústria del disseny. I a Lamp estem súper contents que s'hagi volgut comptar amb nosaltres.

Warm, Diverse, Open, Emotional són els quatre conceptes bàsics d'aquesta exposició promoguda per Catalonia Trade & Investment i l'Ajuntament de Barcelona, que arriba a la Milano Design Week per a mostrar al públic internacional una ciutat rica de contrastos, de passió, talent i compromís.

L'exposició ha estat dissenyada en ocasió del Fuorisalone 2019 i consta de dos espais comissariats, d'una banda, per Emiliana Design Studio i BCD Barcelona Centre de Disseny, i per l'altre, per CODIC i HCB Hàbitat Clúster Barcelona. En aquesta, es podrà veure, d'una banda, un fragment de l'estil de vida de Barcelona per la qual cada cosa pren forma a partir de la relació amb el mar i els elements més característics del seu clima. Per una altra, el disseny, capaç d'expressar l'ànima autèntica de Barcelona a través d'un perfecte equilibri entre tradició i innovació, obertura i reiteració dels valors profundament arrelats, concreció i originalitat.

Els productes seleccionats d'algunes de les empreses més prestigioses del sector i objectes creats per petites marques per a les quals l'artesania juga un paper fonamental, són els protagonistes d'aquesta exposició en la què destaca l'esperit mediterrani d'un territori que ha convertit els seus trets d'identitat en un autèntic estímul per a la creativitat.

+ info

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi