Middle East Lighting Design Summit 2019
Notícies

Ens veiem aviat a la 8th Annual Middle East Lighting Design Summit!

9 Abr 2019

La 8th Annual Middle East Lighting Design Summit se celebrarà els dies 29 i 30 d'abril de 2019 al Roda Al Bustan Hotel, Dubai (EAU). Juntament amb Griven i Schmitz | Wila estem molt contents de formar part d'aquest esdeveniment com a silver sponsors.

Més de 350 professionals del sector es reuniran per a aprendre, relacionar-se i discutir amb experts internacionals i regionals sobre les diverses tendències, oportunitats i desafiaments en la implementació de tècniques innovadores de disseny d'il·luminació. S'oferiran xerrades magistrals, presentacions de case studies i es realitzaran debats plenaris.

De fet, un d'aquests debats, “Human Centric Lighting – A priority for Lighting Designers?”, el moderarà Fernando Monge, Asia-Pacific Manager de Lamp. En aquest debat participaran els professionals següents: Ahmed Saliem, Projects Director a Nulty+, Dr. Saliha Afridi, Clinical Psychologist/Director a The Lighthouse, Jeferson Beltrami, Senior Lighting Designer a Studio Lite FZE, Nikos Moskofidis, Associate a dpa Lighting Consultants FZ LLC, Praveen Thampi, Creative Director a The Ministry Of Light, i Uday Kumar Alaham, General Manager Middle East a Hosmac.

A més de les sessions més teòriques, aquest esdeveniment de dos dies també donarà una oportunitat als fabricants d'il·luminació perquè participin en els Delegate Choice Awards i guanyin el premi al producte més innovador o el premi al millor disseny. Seran els més de 350 professionals que acudeixin a la cita els que votaran pels productes que creguin que són els més innovadors i que posseeixen el millor disseny de producte.

Si a finals d'abril estàs per Dubai, no ho dubtis i vine a veure'ns! No et perdis la 8th Annual Middle East Lighting Design Summit. Ens veiem allà ;)

+ info

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi