Lamp llança el nou configurador de Ocult System | LAMP
Notícies

Lamp llança el nou configurador de Ocult System

23 Abr 2020

Estem d'estrena! Amb l'objectiu d'oferir més i millor servei al client, a Lamp llancem una nova eina pensada per a facilitar, als nostres clients i col·laboradors, la configuració d'una solució lumínica específica per a cada espai. Ocult System ja té el seu propi configurador!

Ocult és una família de producte de Lamp que es compon de downlights modulars i d'una estructura configurable. Aquesta estructura permet integrar diferents mòduls lumínics de downlights lineals, projectors per a accentuació i lluminàries pendulars dins d'una mateixa estructura, amb diferents possibilitats d'acabats, longituds i fluxos. Tots aquests paràmetres poden configurar-se fàcilment des del nostre nou configurador.

A més, en finalitzar la configuració, pots sol·licitar una oferta a l'equip comercial de Lamp o bé descarregar-te el llistat de peces que necessites per al teu sistema, així com tota la informació tècnica (fotometries, fitxes tècniques, etc.). Les múltiples necessitats que poden sorgir en un espai versàtil i polivalent, podem resoldre-les d'aquesta forma tan senzilla.

Recordar també, que una de les característiques més importants de la família Ocult és la qualitat del disseny òptic, amb un angle d'apantallament de 33° que ens permet obtenir UGR <15 o <19 segons l'òptica (per a 4H 8H 70/50/20), aportant un bon confort visual.

Així doncs, a què estàs esperant per provar-lo? El producte ho val i l'eina t'encantarà. Trobaràs aquest configurador a la pàgina de producte de Ocult System a la nostra web.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi