LAMP XILE organitza el primer #LAMPseminar, gràcies per venir! | LAMP
Notícies

LAMP XILE organitza el primer #LAMPseminar, gràcies per venir!

16 Oct 2014 00:00:00

LAMP XILE, la nostra filial més antiga, per fi va animar-se a organitzar una trobada en la que la llum va ser la protagonista. Santiago de Xile va ser la primera a presenciar que a la nostra empresa, la il·luminació ho és tot. Gràcies als 120 professionals per venir a compartir-ho amb nosaltres!

Aquest #LAMPseminar, que es va desenvolupar durant el 9 i 10 d'octubre, es va celebrar al GAM (Centre Cultural Gabriela Mistral) -l'espai d'art contemporani més important de Santiago-, i es va convertir en el meeting point de dissenyadors d'il·luminació, arquitectes, artistes, estudiants i amants de la llum.

Dimecres 8 d'octubre
Amb motiu d'aquest seminari, un grup reduït de clients que s'havien desplaçat expressament a Santiago des de diferents ciutats del món, van tenir l'oportunitat de conèixer en primera persona la planta de producció de LAMP XILE el dia abans de l'inici d'aquest.

Dijous 9 d'octubre
Aquesta jornada, bàsicament enfocada a professionals, va comptar amb les xerrades "Estratègies per a un enllumenat urbà més sostenible" a càrrec de Jose Cardona, Maria Güell, qui va presentar el "Plan Director d'Il·luminació de Barcelona", Sandra Iturriaga i Douglas Leonard que van presentar el "Projecte Mapocho 42K", i Matias López i Antonia Peón que ens van parlar del "Projecte Zócalo Parque Metropolitano Santiago". Les xerrades de Paulina Villalobos, que va presentar NIT ZERO, de Xavi Fernandez, director d'R+D+I de LAMP, sobre com projectar lluminàries LED, i de Matías López sobre l'associació DIA, van tancar el programa de conferències.

La clausura va estar marcada per dues activitats que van captivar al públic assistent. En primer lloc, el #LAMPbunker, que vam portar tal qual va quedar al Light+Building per seguir emplenant-lo de més idees creatives, va ser de nou una experiència innovadora alhora que divertida. Així doncs, el nostre #LAMPbunker, dissenyat per Travesías de Luz, va superar amb èxit la seva segona fase. I ara ens l'emportem de nou a Barcelona, on conviuran totes les idees! Les de Frankfurt, on la llum freda va ser la protagonista; les de Santiago, on es va experimentar amb llum ultraviolada i colors fluorescents; i les noves que sorgeixin en els Premis Lamp al juny :)

Mentrestant, els assistents van poder degustar una fusió de la cuina xilena i catalana en una activitat ideada per Vicenç Mulet en la qual es van servir els plats en unes originals estructures retroiluminades creades amb perfils FIL de LAMP. Les llàgrimes de cava amb carpaccio de ostiones i flors de manzanillón va ser un dels plats amb els que els nostres assistents es van llepar els dits!

Divendres 10 d'octubre
La segona jornada del #LAMPseminar va estar enfocada als estudiants. Xavi Fernandez, director d'R+D+I de LAMP, va començar amb una presentació tècnica apropant el producte a l'estudiant; més tard, Marian Álvaro de Travesías de Luz va aconseguir aproximar-los al producte d'una forma més amena i divertida a través del workshop "Shadows Factory", en el qual se'ls va facilitar una "Shadows machine" -una caixa amb un LED, un reflector, cablejat i guants- per experimentar creant llums i ombres amb cartolines, filtres de colors, tisores, retoladors... A l'èxit d'aquesta activitat se li va sumar un final de festa amb el #LAMPbunker, que abans de tornar a Espanya també va incorporar noves idees dels estudiants xilens.

Esperem que tots els assistents del #LAMPseminar aprenguessin, compartissin, s'ho passessin bé i comprenguessin una mica millor què és LAMP XILE. Esperem veure-us aviat!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi