Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

El segon #LAMPseminar, tot un èxit a Bogotà!

La nostra filial de Colòmbia va organitzar el passat 14 d'octubre un #LAMPseminar sobre com projectar amb lluminàries LED a càrrec de Xavier Fernández, Director I+D+i de LAMP. La jornada, el resultat de la qual va ser un èxit, es va desenvolupar a la Sala Belmira del GHL Hotel Capital de Bogotà.

Xavier Fernández va fer una presentació tècnica a un grup de 40 professionals del sector en la qual es va explicar la història de l'evolució del procés de disseny de les lluminàries LED a LAMP, les condicions tècniques en el disseny de les mateixes, i el propi disseny d'aquestes lluminàries. També es van presentar diversos exemples d'aplicació LED en lluminàries en una presentació en la que va tenir molta importància la proximitat del producte.

En aquesta jornada també es va comptar amb la presència d'Ivan Jimenez, Director de LAMP COLOMBIA, i Ferran Cusidó, Director Europa Filials LAMP, els quals es van encarregar de donar la benvinguda i saludar als assistents a l'inici de la presentació.

Si vas ser dels afortunats a assistir al #LAMPseminar de Colòmbia, no perdis l'oportunitat d'obtenir el teu diploma! Si encara no el tens, demana'l a marketing@lamp.es

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els assistents per haver fet d'aquest #LAMPseminar una jornada inoblidable!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi