Lamp Mèxic amb el TEC i la Setmana i | LAMP
Notícies

Lamp Mèxic amb el TEC i la Setmana i

21 Set 2018

Del 24 al 28 de setembre estarem col·laborant amb el TEC de Monterrey Campus Ciutat de Mèxic en la Setmana i, setmana d'i-nnovació, i-maginació i i-mmersió.

Dins del programa d'activitats interactives i multidisciplinàries, comptarem amb la presència de diferents lighting designers que ens acompanyaran per parlar-nos de diferents aspectes relacionats amb el sector de la il·luminació i del disseny.

D'una banda, Miriam Jiménez, Mónica Vega, Mario Flores, Oscar Aguayo, Alberto Mendoza ens parlaran de la importància de la il·luminació en l'arquitectura a través d'exemples del seu quefer diari i les seves experiències en iniciar-se en la professió de lighting designers.

D'altra banda, també visitarem el despatx de Gustavo Avilés perquè els alumnes coneguin una oficina dedicada a aquesta activitat i sàpiguen que és una opció més que es pot desenvolupar al món del disseny.

Finalment, Miguel Calanchini serà el jurat dels treballs conceptuals que lliurin els alumnes per determinar l'equip guanyador. A més ens parlarà de la importància de participar en concursos internacionals de disseny, aprofitant que s'obre la convocatòria dels Premis Lamp el proper 1 d'octubre.

Lamp ha apostat sempre per la formació de joves i futurs professionals del sector. L'any passat, Lamp Mèxic ja va participar en la Setmana i a Guadalajara i d'altra banda va viatjar fins a Barcelona amb un grup d'estudiants del TEC per realitzar una visita als Headquarters i fàbrica de Lamp a Terrassa.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi