Stormbell guanyadora als Architectural SSL Product Innovation Lighting Awards | LAMP
Notícies

Stormbell guanyadora als Architectural SSL Product Innovation Lighting Awards

28 Set 2018

Estem molt contents d'anunciar que la nostra campana Stormbell, dissenyada per artec3 Studio, ha estat escollida guanyadora en la categoria Decorative/Pendant de la Vuitena Edició dels Architectural SSL Product Innovation Awards (PIA).

El jurat va assenyalar que Stormbell presenta un “disseny simple i elegant per a un downlight suspès”. Els productes candidats van ser avaluats pels seus mèrits per un panell de professionals experts de la il·luminació en el qual estaven representats els àmbits del disseny, el comercial, la distribució, la fabricació, l'arquitectura i la premsa.

Stormbell és una família de downlights pendulars que combina un estil atemporal i una forma clàssica amb la funcionalitat LED més avançada. La lluminària té un cos lumínic fabricat en extrusió d'alumini amb acabat blanc o negre. Les campanes són de policarbonat blanc, negre o opal. Els accessoris opcionals inclouen una reixeta honeycomb, una lent de vidre o una lent opal per a un millor control de la llum. El model Stormbell Deco inclou una banda il·luminada entre el cos i la campana per accentuar l'interès visual i l'atmosfera que es genera al voltant.

Stormbell està disponible en 3.000 o 5.000 lúmens en temperatures de color de 3.000K o 4.000K amb un índex de rendiment en color de 80CRI.

Els Architectural SSL Product Innovation Awards (PIA), que se celebren a Estats Units, escullen i homenatgen les lluminàries LED més innovadores del mercat, reconeixent també a les empreses que fabriquen aquestes lluminàries. Els guanyadors dels premis constitueixen una selecció de productes de qualitat reconeguts pel sector, que els professionals en arquitectura i disseny poden utilitzar amb tota confiança.

També estem molt orgullosos de Hess i Griven del Grup Nordeon, que també han estat escollits guanyadors pels seus productes PORTAL Illuminating Column i EKLIPSE en les seves categories de productes.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi