Fil 35, la reinvenció conceptual d'un clàssic: expressió lumínica | LAMP
Notícies

Fil 35, la reinvenció conceptual d'un clàssic: expressió lumínica

29 Jul 2020

La versió més miniaturitzada de Fil manté la seva linealitat, traslladant aquesta solució lumínica a espais summament exigents des d'un punt de vista formal, aconseguint una total integració en ells. Fil 35 és l'estructura que integra la màxima tecnologia en el mínim volum.

Sempre sota la premissa de dissenyar lluminàries centrades en el benestar dels usuaris, Fil 35 està dissenyada per a complir els criteris més exigents en aquest aspecte.

Disseny i instal·lació

Fil 35 és una família de lluminàries lineals amb una àmplia gamma de longituds, disponibles sis dimensions estandarditzades (840mm / 1120mm / 1400mm / 1680mm / 1960mm / 2240mm) i possibilitat de customitzar longituds especials. Gràcies a la miniaturització de les dimensions del seu perfil permet una alta integració del producte en l'espai.

A més, la versatilitat de Fil 35 permet instal·lacions de superfície, encastades i trimless.

Amb acabats estàndard en blanc, negre i gris, també compta amb una paleta específica Biophilia, basada en colors que promouen la reconnexió amb la naturalesa en els espais interiors.

Corners horitzontals i verticals per a configuracions 3D

Una de les característiques més importants d'aquest producte és la llibertat d'expressió en les seves composicions que permeten combinar corners de 90º tant en el pla horitzontal com en el vertical, permetent així realitzar configuracions 3D.

Solucions lumíniques

Fil 35 té versions amb òptica Opal, maximitzant la uniformitat lumínica i l'eficiència, i òptica Opal Confort que permet mantenir una estètica uniforme aportant un elevat confort i control lumínic, gràcies a la utilització d'un difusor compost d'una làmina òptica tècnica.

També ofereix una versió amb distribució directa-indirecta.

Fil 35 està classificat com a "Grup 0” dins de la norma EN 62471 de Risc Fotobiològic, per tant, aquesta família està totalment exempta de risc fotobiològic, complint amb els màxims requeriments de seguretat quant a la cura de la salut de les persones.

Per últim, existeixen models amb temperatura de color 3000K, 4000K i opcions de 2700K i amb equips regulables DALI i possibilitat de control via Bluetooth LE.

Tecnologia Wellbeing

Fil 35 també ofereix àmplies possibilitats tecnològiques per a adaptar-se a les necessitats de cada aplicació podent incorporar la tecnologia Wellbeing.

Aquesta tecnologia presta la màxima cura per a la salut de la visió dels usuaris alhora que ajuda a sincronitzar els bioritmes naturals de l'ésser humà, reduint les emissions més agressives de l'espectre lumínic de la font de llum i maximitzant les més efectives per a l'activació circadiària. Es tracta d'un tipus de llum centrada en el benestar de les persones.

Pregunta'ns pel nostre servei de co-creació per a tenir més informació sobre les adaptacions formals, lumíniques o tecnològiques que podem desenvolupar per a complir amb els requeriments del teu projecte.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi