EILD 2019
Notícies

Comunicar amb la llum i comunicar sobre la llum. No et perdis el EILD 2019!

27 Feb 2019

La EILD 2019 girarà al voltant del tema “COMUNICACIÓ”. A Lamp ens sentim orgullosos de poder ser patrocinadors de plata i fomentar la cultura de la llum, així com de participar en aquesta trobada.

 

El programa combinarà xerrades i tallers que abordaran temes essencials sobre el disseny d'il·luminació (sobre llum) amb activitats i intervencions on s'utilitzarà la il·luminació com a mitjà per a comunicar (amb llum). Mark Major (Speirs and Major, UK) i Nathalie Rozot (PhoScope, USA) són dos dels noms que encapçalen la llista de conferenciants internacionals. D'igual forma, les activitats seran orientades per reconeguts dissenyadors d'il·luminació i tractaran temes fonamentals com la llum natural, la percepció de la llum, el procés creatiu, la il·luminació urbana, etc. entre d'altres.

El EILD va començar el 2010 a Valparaíso (Xile), va passar per Querétaro (Mèxic) el 2012, Medellín (Colòmbia) el 2014 i Ouro Preto (Brasil) el 2016. Sempre amb l'objectiu de construir espais de reflexió i intercanvi per a aprendre, experimentar i compartir idees entre els professionals i amants de la llum a iberoamérica però que amb el temps s'estengui a tot el món.

L'edició d'aquest 2019 serà sens dubte molt especial, perquè tindrà lloc a la ciutat de Colonia del Sacramento, ciutat a la vora del Riu de la Plata i reconeguda com la més antiga de l'Uruguai. Va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l'any de 1995.

T'ho perdràs?

+ info

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi