Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya visita Lamp Lighting

Avui hem tingut el plaer de rebre la visita de l'Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i de la Sra. Núria Betriu, directora general d'Indústria i consellera delegada d'ACCIÓ.

El nostre director general, Ignasi Cusidó, juntament amb algun altre membre de la direcció de l'empresa, han mantingut amb ells una reunió per posar-los al dia de la situació actual de l'empresa i transmetre'ls els valors que ens caracteritzen. Per una banda, la internacionalització com a valor per apropar-nos al client sigui d'on sigui, on l'últim exemple és l'obertura de la nova oficina de Lamp Lighting a Austràlia. També la nostra tradició industrial i arrelament a Terrassa, motor de la indústria a Catalunya; i la flexibilitat que ens permet donar solucions fetes a mida sigui quin sigui el projecte o necessitat, com per exemple els Ports del Sena de París al voltant de la Torre Eiffel, un dels últims projectes que hem dut a terme. Per últim, el nostre ferm compromís amb el disseny i la enginyeria, i la nostra sensibilitat per la llum, que a part de fer-la evident a través dels Premis Lamp Lighting Solutions i d'altres col·laboracions amb associacions, universitats, etc. vinculades al món de la il·luminació, també es fa palès amb la nostra implicació a la Biennal de Venècia i la nostra col·laboració amb l'Institut Ramon Llull il·luminant el pavelló de Catalunya que tot just es va inaugurar ahir.

Després d'aquesta reunió, l'Hble. Sr. Jordi Baiget i la Sra. Núria Betriu han mostrat interès per fer una visita per les nostres instal·lacions, de manera que els hem ensenyat les oficines i la fàbrica, explicant-los els processos que se segueixen en cada lloc. Els hem ensenyat la transformació industrial de la planta degut al canvi tecnològic que el LED està provocant i també han pogut veure i tocar algunes de les nostres novetats de producte que es van presentar fa només un parell de mesos a la fira Light + Building de Frankfurt.

Esperem tornar-los a veure molt aviat! Gràcies per la visita :)