El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya visita Lamp Lighting | LAMP
Notícies

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya visita Lamp Lighting

27 Mai 2016 11:00:00

Avui hem tingut el plaer de rebre la visita de l'Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i de la Sra. Núria Betriu, directora general d'Indústria i consellera delegada d'ACCIÓ.

El nostre director general, Ignasi Cusidó, juntament amb algun altre membre de la direcció de l'empresa, han mantingut amb ells una reunió per posar-los al dia de la situació actual de l'empresa i transmetre'ls els valors que ens caracteritzen. Per una banda, la internacionalització com a valor per apropar-nos al client sigui d'on sigui, on l'últim exemple és l'obertura de la nova oficina de Lamp Lighting a Austràlia. També la nostra tradició industrial i arrelament a Terrassa, motor de la indústria a Catalunya; i la flexibilitat que ens permet donar solucions fetes a mida sigui quin sigui el projecte o necessitat, com per exemple els Ports del Sena de París al voltant de la Torre Eiffel, un dels últims projectes que hem dut a terme. Per últim, el nostre ferm compromís amb el disseny i la enginyeria, i la nostra sensibilitat per la llum, que a part de fer-la evident a través dels Premis Lamp Lighting Solutions i d'altres col·laboracions amb associacions, universitats, etc. vinculades al món de la il·luminació, també es fa palès amb la nostra implicació a la Biennal de Venècia i la nostra col·laboració amb l'Institut Ramon Llull il·luminant el pavelló de Catalunya que tot just es va inaugurar ahir.

Després d'aquesta reunió, l'Hble. Sr. Jordi Baiget i la Sra. Núria Betriu han mostrat interès per fer una visita per les nostres instal·lacions, de manera que els hem ensenyat les oficines i la fàbrica, explicant-los els processos que se segueixen en cada lloc. Els hem ensenyat la transformació industrial de la planta degut al canvi tecnològic que el LED està provocant i també han pogut veure i tocar algunes de les nostres novetats de producte que es van presentar fa només un parell de mesos a la fira Light + Building de Frankfurt.

Esperem tornar-los a veure molt aviat! Gràcies per la visita :)

 

Notícia anterior

Moody, simplement juga

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi