Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Seti, més que una escultura

Més que una balisa d'exterior, Seti és un sistema d'il·luminació que es desenvolupa verticalment amb l'objectiu de cobrir diversos formats i diferents formes d'il·luminar.

Aquest sistema està conceptualitzat com un perfil d'extrusió al qual li podem inserir diferents fonts de llum, focal, ambiental, o de pura senyalització, generant infinitat de possibilitats.

Seti es beneficia de tot el know-how que tenim sobre estructures, i ho apliquem a la tipologia de les balises. Amb tres tipologies de llum, permet senyalitzar de diferents formes: mitjançant una il·luminació difusa i d'alt confort, amb una llum indirecta que senyalitza el camí, o bé mitjançant un petit pilot de color que ens guia.

El concepte mecànic és causant del gran ventall de possibilitats que ofereix. Es tracta de mòduls lumínics independents en els quals els elements elèctrics ja estan protegits contra les inclemències, i es poden instal·lar tant en la part frontal, com en la posterior, i en alguns casos en ambdues.

Design by Estudi Antoni Arola

Vídeo

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi