Qui som | Lamp il·luminació tècnica
Som Lamp

Empresa

Assessorem, dissenyem, produïm, comercialitzem i engeguem projectes d'il·luminació tècnica. És el segell Lamp, un compromís que mantenim des de fa més de 45 anys: convertir en realitat els reptes lumínics dels nostres clients amb una resposta solvent i adaptada a qualsevol projecte arquitectònic del món. A Lamp som treball i actitud, som Worktitude for Light.

Worktitude for Wellbeing

Entenem la il·luminació com un element fonamental per a millorar el benestar de les persones, analitzant els efectes visuals i els no visuals de la llum.
Creiem que la llum neix en cada lluminària, però viu en l'espai que il·lumina i en la persona que hi treballa o hi habita. Es tracti d'un producte o un projecte, construïm sobre i per als usuaris, tenint en compte les característiques físiques de l'espai i les tasques que es duran a terme en ell. Apostem per l'honestedat, la durabilitat, la responsabilitat i l'adequació.

Worktitude for Innovation

Promovem i adoptem projectes d'innovació orientats a la millora constant de manera transversal, entenent que la innovació és un procés sistèmic i sistemàtic.
Unir disseny i enginyeria fa útil un producte i proporciona sentit i confort a projectes arquitectònics d'interior i exterior que exigeixen prestacions exigents. Ens anticipem a les necessitats d'arquitectes, lighting designers, enginyers i interioristes per a fer realitat els seus projectes i donar llum al futur, creant solucions lumíniques que donin resposta a les noves formes de vida.

Worktitude for Life

Impulsem projectes que generen un impacte positiu en el medi ambient i promovem una indústria de la il·luminació més sostenible.
Creiem que donar vida a un espai necessita de l'esforç compartit de moltes empreses i professionals que treballin de manera responsable amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental al llarg de tota la cadena de valor. Nosaltres sumem el nostre granet de sorra aportant solucions realistes, eficients, sostenibles i alineades amb la realitat climàtica actual.

Informes de Sostenibilitat

Memoria de Sostenibilitat 2022

El document recull l'ecosistema de sostenibilitat de Lamp sota una mirada de triple impacte (Persones, Planeta i Prosperitat). Conté l'anàlisi del context actual, els compromisos corporatius i el detall de les accions implementades durant el 2022 per assolir tant objectius de descarbonització com objectius per assolir un impacte positiu en la societat i promoure la generació d'espais saludables, sostenibles i inclusius.

Informe Petjada de Carboni 2022

Informe detallat sobre el càlcul de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) de Lamp, incloses les seves emissions directes (Àmbit 1) i indirectes (Àmbit 2 i 3) basat en la metodologia UNE-ISO 14069 i ISO 14064-1. Conté detalls d'accions de millora, mesures addicionals per reduir les emissions i contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Els nostres valors

Integralitat

Del catàleg a l'espai que vols il·luminar

Des del primer esbós fins que es posa en marxa. Estenem el saber fer del nostre equip i la versatilitat dels nostres productes i sistemes productius des de l'inici fins al final. Creiem que un projecte només acaba quan un usuari l’està utilitzant. Pensem, provem, fabriquem i distribuïm a tot el món perquè cada projecte arquitectònic brilli amb la llum que necessita. La nostra proposta: un catàleg de producte modular que podem personalitzar per oferir la solució òptima per a cada desafiament. És el compromís Lamp, un estil que dóna llum als teus projectes.

Implicació

Escoltar, entendre, respondre

Els projectes complexos exigeixen aportacions àgils, realistes i a temps. També proximitat i sentit comú. Un projecte arquitectònic d'interior i exterior és el resultat de la suma d'infinites idees i esforços. Ens alineem a aquest ritme amb flexibilitat i adaptació. Treballem colze amb colze en qualsevol part del món per oferir el resultat que els nostres clients imaginen i garantim solucions que brillen amb llum pròpia. Connectem el nostre talent amb els clients, proveïdors, partners i professionals industrials per convertir en realitat el projecte que tinguem a la taula de treball compartit.

Pragmatisme i solvència

Dissenyem la llum que necessita el teu projecte

Ni més, ni menys. La nostra motivació és il·luminar els projectes que ens arriben a la taula amb enginy i eficàcia. Combinem disseny i enginyeria per convertir el que és possible en realitat. Som hereus del disseny de Barcelona i de la tradició industrial de Terrassa, on vam néixer el 1972, i des d'on operem internacionalment. És l'esperit industrial que s'arrela en la nostra història familiar, un “savoir faire” professional i vital que ha impulsat la nostra marca a tot el món.

Llum és il·luminar

Una passió que transcendeix la nostra empresa

En el nostre ADN vibra la passió per innovar, crear i oferir solucions lumíniques que funcionen. Més que productes, som llum. Un sentiment que compartim cadascun dels professionals que formem part de Lamp i que estenem fora de la nostra organització al costat d'escoles, entitats i associacions relacionades amb el disseny. Il·luminar significa impartir docència, realitzar conferències, compartir coneixement. A més, des de 2008 organitzem els Premis Lamp a través d'un jurat internacional independent que reconeix bianualment el bon ús de la llum i serveix de just guardó de la seva importància. És el millor llegat de la nostra sensibilitat per la llum.

Dades

70

PRESÈNCIA INTERNACIONAL

Arribem a 70 països a través de les nostres 8 filials.

175

TREBALLADORS

Enginyers, dissenyadors i tècnics: més de 175 persones treballen unides en el teu proper projecte.

600m

PRODUCTES COMERCIALITZATS

Un total de 600.000 lluminàries funcionen amb el segell Lamp el 2019.

35

PREMIS LAMP

Fomentem la cultura de la llum. Ja portem 35 reconeixements lliurats en 8 edicions.

Història

1971

Lamp comença com una botiga de material elèctric i il·luminació al Carrer Cremat de Terrassa.

1972

Neix Lamp. En un inici s'especialitza en lluminàries per a fluorescents i comença la fabricació d'estructures

1987

Nou sistema d’il·luminació d’estructura tubular que suposa un gran creixement a nivell nacional

1990

Presència en fires internacionals per primera vegada (Hannover).

1991

Inici fabricació producte d’exterior.

1992

Renovació de la fàbrica i nova estructura d'empresa amb un nou departament I+D.

1994

Certificat de Seguretat i Qualitat ISO 9001.

1997

L'expansió internacional es materialitza amb la nova fàbrica a Xile i una oficina comercial a França.

2000

Nova seu Lamp HQ.

2006

Implantació del software SAP, modernització del sistema logístic i reestructuració departament de Marketing.

2007

S'inaugura la filial a Xina, que va tancar el 2017.

2008

La oficina comercial de França es converteix en filial i s'engega la oficina comercial a Bangkok, Tailàndia.

Primera edició Premis Lamp.

2011

Noves oficines comercials a Dubai i Londres.

2012

Nova filial a Bogotà, Colòmbia, i col·laboració amb un nou partner als Estats Units i Canadà.

2013

Neix una nova filial a Mèxic.

2014

Noves oficines comercials a Malàisia i Perú, que van tancar a finals del 2016.

2015

Noves oficines comercials a Austràlia, que van tancar a finals del 2016.

2016

Integració de Lamp dins del Grup Nordeon.

2018

Llançament de nova imatge corporativa y proposta de valor.

Convenis i polítiques de qualitat

Lamp aposta per la qualitat i el respecte al medi ambient com a factors estratègics relacionats amb els productes i els serveis oferts.

Amb l'objectiu d'estar més a prop dels seus clients, Lamp ha firmat convenis de col·laboració amb les següents institucions.

Convenis

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi