Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2009

Logo LAMP Awards

Nueva Sede del Teatro Arbolé

Il·luminació d'Interiors
Finalista
Saragossa, Espanya

Un nou teatre per a una companyia de titelles amb 30 anys d'història, un espai per a nens, fosc i misteriós, amb brillantors i espurnes de color a la vegada. Semienterrat en una estructura del Parc de l'Aigua, atracada contra el talús del vial, la coberta és una gran balconada sobre els jardins botànics del parc. L'accés es produeix a la cota dels jardins, i la platea descendeix encastada en el terreny. Tot el teatre és un got estanc, reforçat i llastrat per evitar l'entrada d'aigua i l'empenta del nivell freàtic, que oscil·la freqüentment.

Els nens accedeixen a través d'un vestíbul-llibreria, en què una pantalla de projecció segrega els banys.

AUTOR DEL PROJECTE D'IL·LUMINACIÓ: aldayjover Arquitectos

AUTORS DEL PROJECTE ARQUITECTÒNIC: aldayjover Arquitectos

PROMOTOR: Teatro Arbolé