Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

#WorktitudeForWellbeing: Lamp +, el nou servei d'il·luminació integradora de Lamp

Lamp llança un nou servei d'il·luminació integradora que posa en el centre a l'usuari final, contribuint al benestar de les persones a través de la il·luminació.

Partint de la concepció que un projecte d'il·luminació integradora es dissenya sobre la base de les necessitats biològiques de l'ésser humà, integrant els efectes visuals i els no visuals de la llum, Lamp + ofereix un servei de suport i assessoria als nostres clients, per a aconseguir maximitzar els efectes de la solució lumínica implementada, tenint en compte també els efectes emocionals i biològics que la llum té sobre les persones gràcies a:

  • Millorar el benestar físic, mental i emocional de l'usuari final;
  • Reconnectar amb la naturalesa i els cicles naturals del cos humà;
  • Sincronització dels espais interiors amb l'entorn;
  • Generació d'atmosferes que connecten emocionalment amb l'usuari;
  • Personalitzar i flexibilitzar la llum per a cada moment;
  • Eliminar les emissions nocives de la llum i afavorint un adequat confort lumínic;
  • Anteposar els principis d'ecodisseny i economia circular.

Per a poder oferir la solució d'il·luminació integradora més adequada a cada projecte, el servei Lamp + dóna suport als nostres clients a partir de 4 àrees, segons les necessitats concretes de cada projecte i cada usuari:

1) Definició de les estratègies Wellbeing més òptimes per a cada espai i usuari, a través de la comprensió de les necessitats de cada projecte i considerant el tipus d'usuari i la usabilitat dels espais, el nostre equip d'especialistes, en estreta col·laboració amb el nostre client, realitzaran una proposta bàsica que contempli aquesta visió integradora de la llum;

2) Detall dels aspectes tècnics, gràcies a una assessoria tecnològica, fonamentada en càlculs melanòpics, es definiran uns itineraris lumínics, per a millorar l'experiència dels usuaris en els espais interiors, complint amb els requisits del projecte de disseny lumínic. Generant la documentació tècnica necessària per a la justificació amb el compliment de les últimes normatives qualitatives centrades en el benestar de les persones;

3) Implementació del projecte, gràcies a una posada en marxa que assegurarà el correcte funcionament i el compromís amb el projecte lumínic original.

4) Seguiment, consistent en una fase d'actualització i manteniment del sistema, i adaptant la solució instal·lada a les noves necessitats que vagin sorgint.

Lamp + ajuda a tots aquells professionals que volen donar valor als seus projectes a través de la il·luminació, considerant la llum com un pilar bàsic en la generació de confort ambiental, i col·laborant a millorar la qualitat dels espais interiors per als usuaris.

Per aquest motiu, també hem generat un espai per a compartir i difondre coneixement denominat Llum i Benestar, dins de la landing page de Lamp +, recopilant tant contingut de generació pròpia, com articles de diferents experts en la matèria. Us convidem a visitar-la per a saber-ne més.

Per a més informació sobre el servei, o si vols formar part de la nostra xarxa de col·laboradors per a apostar per la difusió de la cultura de la il·luminació i el seu impacte sobre el benestar, no dubtis a contactar-nos a través del formulari que trobaràs en la mateixa landing page o en l'apartat Contacte de la nostra web.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi