Lamp i Elisava : Disseny i circularitat. Revaloritzant material de rebuig
Notícies

Llançament de LAMP a USA a la fira d'il·luminació internacional LightFair

16 Mai 2023

LAMP es presenta al mercat nord-americà amb la seva participació a la fira internacional LightFair 2023, la fira i congrés més gran sobre disseny d'il·luminació de la regió, que se celebrarà a Nova York del 23 al 25 de maig, de la mà d'EXPERIENCE BRANDS.

A més de presentar les solucions d'il·luminació, LAMP juntament amb EXPERIENCE BRANDS formaran part de la IALD Immersive Experience, dissenyada per One Lux Studio, que reflexionarà sobre l'economia circular utilitzant lluminàries Stormbell 80 dissenyada per Artec Studio, i fabricades amb suro reciclat

L'empresa d'il·luminació LAMP estarà present a la propera edició de la fira i congrés LightFair, un referent internacional al sector que està organitzat, entre d'altres, per la International Association of Lighting Designers (IALD). Serà la primera vegada que LAMP participi a aquesta fira organitzada a Nova York, que suposa un punt de trobada comercial, social i acadèmic al voltant del disseny d'il·luminació a nivell internacional.

La participació a la fira d'il·luminació més gran de l'Amèrica del Nord suposa una excel·lent oportunitat d'expandir encara més l'àmplia presència internacional de LAMP, sumant un nou mercat clau.

Presència de LAMP a la LightFair 2023

Tot i que les conferències començaran el dia 21, serà el 23 quan comenci la fira LightFair 2023, que des d'aquesta edició passa a ser biennal. Durant dos dies, el Jacob Javits Convention Center de Nova York esdevindrà un lloc de networking, negocis, aprenentatge i intercanvi d'experiències sobre el disseny d'il·luminació.

Com a membre de la Illuminating Engineering Society (IES), l'estand de LAMP es trobarà al Booth 2639 del Collective Pavilion. En representació de la companyia hi haurà el seu director general, Ignasi Cusidó, i Fernando Monge, International Sales Manager. Entre els productes que LAMP presentarà hi ha les lluminàries de les famílies Lamptub 60, Stormbell 80, Hance, Mundark, Kombic, LUP, B-Side, Shot o Urban 100, totes amb certificació CSA el 2023.

A més, LAMP ha estat una de les set companyies seleccionades expressament per la IALD per contribuir a les instal·lacions de la IALD Immersive Experience, un “nou esdeveniment dins l'esdeveniment” en què diferents equips proposaran experiències immersives d'il·luminació que versaran al voltant del tema de leconomia circular.

Stormbell 80 donarà vida a l'experiència creada per One Lux Studio

LAMP col·laborarà en la instal·lació artística del conegut dissenyador d'il·luminació Jack Bailey i el seu equip de l'estudi novaiorquès One Lux Studio. Per a aquesta experiència, la marca aportarà 58 campanes Stormbell 80 de rCork (suro reciclat), que han estat fabricades amb 2320 taps de suro.

El suro és un material completament natural amb excel·lents propietats per a la fabricació de lluminàries, ja que és resistent, lleuger, excel·lent aïllant acústic i antivibració, impermeable, inodor i molt mal·leable, entre d'altres. D'acord amb la temàtica de la instal·lació, les campanes Stormbell 80, fetes en un 80-90% de suro reciclat, promouen l'economia circular amb un material infinitament reciclable i que, a més, és capaç de segrestar CO₂ i no destrueix l'ecosistema del que es obté, ja que s'extreu per escorçament, sense necessitat de la tala d'arbres.

Entre les instal·lacions d'aquest esdeveniment internacional de la IALD sobre economia circular, s'escollirà un equip guanyador que es donarà a conèixer el 23 de maig.

Sobre LAMP

LAMP ha anat combinant passió, pragmatisme, compromís i innovació per fer realitat els reptes dels clients. Després de més de 50 anys d'experiència i 600.000 lluminàries comercialitzades, actualment, gràcies a un ampli equip de tècnics, enginyers i dissenyadors, LAMP crea solucions lumíniques que donen resposta a les noves formes de vida aportant benestar a través de la bona il·luminació , generant un impacte positiu tant en les persones com en el medi ambient,

LAMP és una empresa de gran tradició industrial, els HQ de la qual s'ubiquen a Terrassa, Barcelona, ​​(Espanya) i compta amb presència a més de 70 països a través de les seves oficines comercials a nivell internacional i tres fàbriques ubicades a Xile, Colòmbia i Mèxic, per convertir en realitat els reptes lumínics dels seus clients amb una resposta solvent i a mida en qualsevol projecte arquitectònic del món.

Lamp és feina i actitud, és Worktitude for Light.

Es pot sol·licitar més informació a través de la secció de contacte de la nostra web.

 


#WorktitudeForLight

#WorktitudeForInnovation

#WorktitudeForWellbeing

#WorktitudeForLife

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi