Fil 45. SENT COM S'IL·LUMINA CADA PROJECTE. Més estilitzada, més versàtil, major confort lumínic | LAMP
Notícies

Fil 45. SENT COM S'IL·LUMINA CADA PROJECTE. Més estilitzada, més versàtil, major confort lumínic

19 Mar 2020

L'evolució funcional d'un clàssic: vocació de donar respostes

Mantenint l'atemporalitat de la família, Fil es renova reduint les seves dimensions i ampliant les seves possibilitats. La vocació de Fil 45 és aportar una il·luminació general de qualitat, capaç d'adaptar-se a qualsevol espai i donar resposta a les altes exigències lumíniques que pugui requerir un projecte.

Disseny i instal·lació

Fil 45 es caracteritza per tenir un disseny compacte i adaptable als entorns arquitectònics. Es tracta d'una lluminària summament versàtil que permet la seva instal·lació encastada, trimless, adossada o suspesa. Disposa de sis longituds estandarditzades (840 / 1120 / 1400 / 1680 / 1960 / 2240 mm) i la possibilitat de customitzar longituds especials. Acabats estàndard en negre, blanc i gris mat.

Solucions lumíniques

Fil 45 és una estructura amb una alta amplitud de gamma de solucions òptiques gràcies a l'optimització de les dimensions, i la gamma de distribucions lumíniques li aporten una alta versatilitat per a adaptar-se als requeriments tècnics dels espais.

Disposa de distribucions directes amb solucions de difusors opal, opal confort o tech per a un millor control de l'enlluernament. De fet, la versió opal confort resol la necessitat de tenir un bon control de l'enlluernament (UGR>19) mantenint l'estètica uniforme del difusor opal; mentre que la versió tech va una mica més enllà oferint una versió “ultra confort” aconseguint un UGR<16.

D'altra banda, Fil 45 disposa també d'opció amb distribució directa i indirecta per als models opal i opal confort suspesos. Aquesta última opció està pensada per a espais en els quals es vulgui ressaltar els sostres o aconseguir una menor fatiga visual, com per exemple en espais de treball i oficines, evitant els alts contrastos i enlluernaments.

Compta amb versions d'alt flux (fins a 7814 lm output) i amb versions de baix flux maximitzant l'eficiència de la lluminària (fins a 120 lm/LED). Integra tecnologia LED de mitja potència amb temperatura de color blanc càlid o blanc neutre i també disposa de versió en blanc dinàmic. Existeixen models amb equips regulables DALI, que es troben de manera estàndard en els models de blanc dinàmic, així com opcions de control via BlueTooth LE. 

A més, el corner lumínic a 90º permet realitzar composicions geomètriques sense trencar amb l'expressió lumínica en cap moment.

Tecnologia Wellbeing i Multiespectral

Fil 45 ofereix la possibilitat d'incorporar tecnologia Wellbeing i Multiespectral.

En el cas de la tecnologia Wellbeing, es pot emular els bioritmes naturals de l'ésser humà, reduint les emissions més agressives i maximitzant les més efectives per a l'activació circadiària. Es tracta d'un tipus de llum centrada en el benestar i en compliment amb els requisits de l'estàndard d'il·luminació.

D'altra banda, amb la tecnologia Multiespectral, pots reproduir qualsevol espectre de llum, a partir de la combinació de 7 canals diferents aconseguint fins a 1025. A més de poder generar patrons de llum, es poden crear biblioteques lumíniques en el núvol, gravar i reproduir qualsevol espectre lumínic i moltes més funcions i aplicacions. 

Pregunta'ns pel nostre servei de co-creació per a tenir més informació sobre les adaptacions formals, lumíniques o tecnològiques que podem desenvolupar per a complir amb els requeriments del teu projecte.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi