Feliç primer aniversari! :) | LAMP
Notícies

Feliç primer aniversari! :)

29 Nov 2017 00:00:00

A Lamp Lighting estem d'aniversari! Sí, sí... el temps passa molt ràpid, i aquest proper mes de desembre ja farà un any de la nostra incorporació a Nordeon Group, un dels fabricants més grans d'Europa de sistemes d'il·luminació, amb seu a Holanda.

Segons Louis van Uden, CEO de Nordeon Group, "ja fa gairebé un any que Lamp Lighting es va convertir en un membre molt benvingut a Nordeon Group. Des del principi tots vam percebre això com una gran addició a la nostra companyia. La forta presència de Lamp Lighting en mercats com Llatinoamèrica i Orient Mitjà, la seva bona gamma de productes i la gran connexió amb el món dels arquitectes, els dissenyadors d'il·luminació i d'altres, realment li dóna a la nostra empresa un avantatge. I, per descomptat, l'excel·lent personal i l'administració professional realment li dóna a la nostra companyia un avantatge addicional".

Estem molt contents d'haver aconseguit els objectius que ens vam proposar en el seu moment. Durant aquest any hem crescut i hem aconseguit ser més competitius, i actualment comptem amb base tecnològica i la infraestructura global perquè Lamp Lighting segueixi mantenint el seu creixement en l'era digital.

Ignasi Cusidó, CEO de Lamp Lighting afirma, "el primer objectiu de la integració era aconseguir sinergies per potenciar el creixement de Lamp al món. Aquest any, Lamp creixerà més d'un 30% en vendes multiplicant per 4 els seus beneficis. Aquest creixement és tant en territori nacional com a nivell internacional, principalment Llatinoamèrica i Orient Mitjà".

"Un altre objectiu era complementar l'oferta del producte Lamp amb línies de producte de les altres marques que ens ajudessin a entrar en nous segments. Per exemple, amb el producte de la marca Nordeon, en tan sols un any hem aconseguit vendre més d'1 milió d'euros, en segments com Retail i Industrial. També amb Schmitz i Hess comencem a generar projectes, principalment a Espanya i Llatinoamèrica" segueix Ignasi Cusidó.

Volem agrair a les diferents marques de la companyia, Hess (Alemanya), Wila (Alemanya), Schmitz (Alemanya), Vulkan (Alemanya), Nordeon (França) i Griven (Itàlia) per ser socis fiables, que comparteixen el denominador comú de ser socis locals però al seu torn amb la capacitat de treballar a escala global. També donar les gràcies a VIAPAQ, empresa tecnològica i de desenvolupament especialitzada en R+D que també forma part del grup i que compta amb fàbriques a França i Finlàndia.

"Per descomptat, la sinergia és el nostre principal objectiu i la cooperació reeixida hauria de ser la base. És així que, per exemple, la participació de les altres companyies de Nordeon Group als Premis Lamp Lighting Solutions d'aquest any va ser un gran pas endavant. Això, juntament amb la integració de les nostres oficines de vendes a Orient Mitjà i, per descomptat, la venda creuada de la nostra àmplia gamma de productes i marques dins del Grup", afirma Louis van Uden.

El CEO de Lamp Lighting Ignasi Cusidó conclou "finalment, els projectes de sinergies a Nordeon Group ens han ajudat a consolidar la nostra presència internacional, i alhora, a entrar en mercats nous. L'oficina que Lamp tenia a Dubai amb 2 persones, és a dia d'avui una oficina amb un equip complet de 6 persones, amb Business Developers i Enginyers. I just ara, s'està planificant l'entrada del producte Lamp al mercat d'Estats Units a través de la planta que Hess té a Carolina del Sud".

Nordeon Group ocupa ara, en el conjunt de totes les seves empreses, més d'1.000 empleats i compta amb presència pròpia a quinze països, la qual cosa li permet establir una xarxa comercial que cobreix, a la pràctica, tots els mercats del món.

Louis van Uden comenta "el primer aniversari entre Lamp Lighting i Nordeon Group és un indicatiu dels anys esdevenidors, els esperem amb gran confiança i altes expectatives! Una vegada més; Lamp Lighting, molt benvingut dins de Nordeon Group!".

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi