Gràcies per acompanyar-nos al “Light evening”, va ser tot un èxit! | LAMP
Notícies

Gràcies per acompanyar-nos al “Light evening”, va ser tot un èxit!

4 Des 2017 00:00:00

El passat 30 de novembre vam celebrar a París el "Light evening", un esdeveniment afterwork en el qual vam presentar les nostres últimes novetats de producte, així com una exposició de l'última edició dels Premis Lamp Lighting Solutions. Estem molt contents perquè el resultat va ser tot un èxit, moltes gràcies a tots els que vau venir i ho vau fer possible!

Les més de 50 persones que van assistir a l'esdeveniment, que es va dur a terme en la Galerie Joseph Froissart, en ple barri Le Marais, un dels barris més cosmopolites del vell continent, van poder divertir-se amb algunes activitats que es van idear per entendre i aprendre dels productes que allà van presentar-se. També van gaudir de l'exposició de les làmines dels projectes finalistes de l'última edició dels Premis Lamp, i van gaudir d'un magnífic còctel i una bona copa de vi! ;)

Tot això amb la bona companyia del nostre equip de Lamp Lighting France, els companys de Hess i Schmitz del Grup Nordeon que també van participar a l'esdeveniment, i arquitectes, lighting designers i enginyers referents a la capital francesa que no van voler perdre's aquest afterwork. Gràcies a tots per venir!

 

Fotografies: Franck Courtial

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi