Ens veiem al IEDLuce 2018 ;) | LAMP
Notícies

Ens veiem al IEDLuce 2018 ;)

29 Gen 2018 00:00:00

Un any més l'equip de Lamp Lighting estarem al IEDLuce, l'esdeveniment que reuneix a fabricants, professionals i estudiants del sector de la il·luminació per descobrir les últimes novetats de producte i noves maneres d'expressió a través de la llum.

Aquesta cita anual organitzada pel IED Master, APDI i AAI, se celebrarà el dijous 1 de febrer i girarà a l'entorn de projectes de llum social. La nostra intervenció al cicle de conferències d'aquest any la realitzarà Pep Cusidó, director comercial de Lamp Lighting, juntament amb el lighting designer Alvaro Coello, de Oswell Studio. Ens explicaran el projecte que han desenvolupat al Centre Comercial Plaza Río 2 de Madrid, on s'han introduït uns elements que permeten a l'usuari ser partícip i interactuar amb l'edifici, convertint-ho en una experiència memorable i sempre canviant.

En aquesta ocasió, la convidada que impartirà la conferència principal ("From social lighting to social research") és Elettra Bordonaro, fundadora i directora creativa de Light Follows Behaviour, un estudi de disseny d'il·luminació que té com a objectiu dissenyar amb persones i per a les persones.

Si voleu més informació podeu fer clic aquí.

Ens veiem allà! ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi