TNT Santiago 2018
Notícies

Detectius de la llum a Santiago de Xile, t'apuntes?

16 Oct 2018

Una vegada més, a Lamp col·laborarem amb els Lighting Detectives en un nou workshop! Aquesta vegada al "TNT Santiago 2018".

Els detectius de la Llum - The Lighting Detectives o Tanteidan (TNT), és una agrupació internacional sense ànim de lucre, nascuda a Japó, que té per objectiu entendre la cultura de la llum a través d'una lectura urbana.

Els TNT (detectius en Japonès) està formada pels més grans i reconeguts Lighting Designers a nivell global, els quals un cop a l'any es reuneixen en una ciutat del món per realitzar una exploració nocturna al costat d'estudiants i professionals, i així descobrir els herois i els dolents de la il·luminació urbana.

Aquest any aterraran per primera vegada a Sud-amèrica! I Santiago és la ciutat que han escollit per explorar i aprendre a través de les visions i experiències d'aquests grans exponents de la il·luminació mundial en el Workshop "TNT Santiago 2018".

Caminarem per carrers emblemàtics observant la il·luminació i les seves qualitats, treballarem col·lectivament en una anàlisi i proposta, i exposarem públicament els resultats davant autoritats i tots aquells interessats en la ciutat, la il·luminació i la vida urbana.


A més, en aquesta ocasió, des de Lamp també organitzarem de forma exclusiva una visita a la Viña Casas del Bosque amb els 16 TNT i el comitè organitzador, on gaudirem d'un tour vinícola i un rostit campestre.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi