PLDC 2018
Notícies

Ens veiem a la PLDC Singapur!

11 Oct 2018

No perdis l'oportunitat d'assistir a la PLDC. Nosaltres també estarem allà amb Hess i Griven esperant-te per poder-te presentar les nostres últimes novetats.

Si estàs a Singapur del 25 al 27 d'octubre, no perdis l'oportunitat d'assistir a la Professional Lighting Design Convention (PLDC). Nosaltres també estarem allà amb Hess i Griven compartint un stand d'allò més agradable i esperant-te per poder-te presentar les nostres últimes novetats.

Aquesta convenció anual va ser creada per al mercat global del disseny d'il·luminació. Els dissenyadors d'il·luminació, arquitectes, investigadors, universitats, indústria i clients utilitzen la PLDC, de la mateixa manera que també ho fem nosaltres, com a una plataforma per conèixer els últims desenvolupaments en el disseny d'il·luminació i discutir sobre el futur de la professió de la il·luminació.

La PLDC 2018 es durà a terme en un dels edificis més emblemàtics que donen forma al skyline de Singapur, l'Hotel Marina Bay Sands, situat al cor del districte central de negocis de Singapur.

Esperem trobar-te allà i poder tenir una agradable xerrada amb tu! Ens veiem aviat ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi