Architects, not Architecture. Barcelona Edition 01 Personalities behind the big names. Conversations without the myths. | LAMP
Notícies

Architects, not Architecture. Barcelona Edition 01 Personalities behind the big names. Conversations without the myths.

4 Set 2018

A Lamp, juntament amb Hess, estem molt contents de participar en la primera edició a Barcelona del “Architects, not Architecture”, un esdeveniment que tindrà lloc el proper 27 de Setembre a l'Auditori del Conservatori del Liceu.

És habitual conèixer les obres dels grans despatxos d'arquitectura, però poques vegades tenim l'oportunitat de conèixer a les persones que hi ha rere d'elles. Precisament serà això, l'autobiografia personal i professional, la trajectòria, influències i experiències més importants de reconeguts arquitectes, allò que podran conèixer els assistents a l'esdeveniment “Architects, not Architecture“.

Aquest esdeveniment arriba a Barcelona per primera vegada després d'aconseguir la popularitat a Alemanya. “Architects, not Architecture” va néixer el 2015 amb un format tan senzill com directe: els ponents no tenen permès parlar sobre la seva obra. Aquest any comença la seva expansió internacional amb Oslo, Copenhaguen i Barcelona, després de 15 edicions a les capitals més importants del país alemany, 75 ponents i un total de 6.000 assistents.

A Barcelona, seran tres arquitectes amb àmplia experiència nacional i internacional els que deixaran a un costat l'obra construïda, malgrat l'ampli reconeixement internacional acumulat, per conversar sobre allò que hi ha darrere del seu èxit:

 L'arquitecta Benedetta Tagliabue és la directora de l'estudi EMBT, fundat a Barcelona el 1994 a Barcelona al costat d'Enric Miralles. Tagliabue és, probablement, una de les arquitectes contemporànies més conegudes fins al moment. Compta amb una trajectòria àmpliament consolidada, caracteritzada per l'equilibri entre una estètica fragmentada, convulsa i el respecte per la tradició del lloc.


L'arquitecte i pensador Andrés Jaque, explora el paper de l'arquitectura en la construcció de societats des que va fundar “Office for Political Innovation” el 2003. Jaque planteja una arquitectura reactiva, capaç d'assemblar les diferències i donar visibilitat als conflictes del present.

Sir Peter Cook és un arquitecte anglès, conferenciant i escriptor. Un dels fundadors del grup i moviment Archigram i representant públic del mateix. La seva exploració arquitectònica s'emmarca en la relació entre les ciutats i les noves tecnologies de la informació, moviment i percepció. És Acadèmic Reial (2004) i va ser nomenat cavaller per la Reina d'Anglaterra (2007) pels seus serveis a l'arquitectura i l'ensenyament. És també Comandant de l'Ordre de les Arts i les Lletres de la República Francesa.

En aquesta edició, tres arquitectes amb trajectòries molt dispars compartiran escenari el proper 27 de Setembre a les 19:00h., a l’Auditori del Conservatori del Liceu a Barcelona.

Us hi esperem! ;)

Inscripció necessària. Tiquets: https://www.architectsnotarchitecture.com/event/barcelona-edition-01/

*Els clients de Lamp podran inscriure’s gratuïtament enviant un email a [email protected].

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi