Si tens pensat assistir al Enlighten Europe a Barcelona: Save The Date! | LAMP
Notícies

Si tens pensat assistir al Enlighten Europe a Barcelona: Save The Date!

18 Jun 2018

Lamp, Hess, Griven i Schmitz Wila et convidem a la evening party de la IALD Enlighten Europe*, el 8 de novembre a Barcelona!

Lamp va néixer el 1972 prop de Barcelona. Més de 45 anys després, al 2018, la nostra benvolguda ciutat ha estat escollida per la IALD per celebrar la seva tercera edició del Enlighten Europe. Així que com us podeu imaginar, i per a aquells que ja ens coneixeu, no podíem no celebrar-ho amb una festa!

Quan se celebrarà la nostra festa? El 8 de novembre, des de les 7:30pm. fins a la 1am. El lloc encara és un secret – però prepara't per divertir-te i conèixer el teu costat “més fosc” ;)

Què celebrem?

Celebrem que la IALD reuneix a dissenyadors d'il·luminació de tot el món a Barcelona i volem demostrar-los que Lamp és Worktitude for Light.

Som llum i també molt més que això. Som l'espai i l'actitud. Som treball que il·lumina el futur d'un projecte. I tenim clara la nostra essència: la integralitat, la implicació, el pragmatisme i solvència, i la passió per la llum. Som una marca, però sobretot, som persones al servei de persones.

I també celebrem que la IALD reuneix a dissenyadors d'il·luminació de tot el món a Barcelona i volem demostrar-los que Lamp compta amb un grup de partners fiables per als seus projectes d'il·luminació.

Fa dos anys, Lamp va passar a formar part del Grup Nordeon, un dels fabricants de sistemes d'il·luminació més importants d'Europa, amb seu als Països Baixos. El Grup Nordeon, format per diferents marques – Lamp (Espanya), Hess (Alemanya), Griven (Itàlia), Schmitz Wila (Alemanya), Vulkan (Alemanya) i Nordeon (Alemanya) – compta actualment amb més de 1.000 empleats i està present en més de 15 països, la qual cosa li permet formar una xarxa comercial que, en termes pràctics, cobreix tots els mercats globals.

D'acord amb Ignasi Cusidó, CEO de Lamp "l'objectiu principal de la integració era aconseguir sinergies per potenciar el creixement de Lamp a nivell internacional. L'any passat, les vendes de Lamp van créixer un 30%. Un altre dels nostres objectius consistia a complementar l'oferta de productes de Lamp amb línies de productes d'altres marques que ens ajudessin a entrar en nous segments. Per exemple, amb el producte de la marca Nordeon, en tan sols un any hem aconseguit vendre més d'1 milió d'euros, en segments com Retail i Industrial”.

En paraules de Louis van Uden, CEO del Grup Nordeon: "La forta presència de Lamp en mercats com Llatinoamèrica i Orient Mitjà, la seva bona gamma de productes i la gran connexió amb el món dels arquitectes i els dissenyadors d'il·luminació, entre d’altres, realment proporciona a la nostra empresa un avantatge. I, per descomptat, l'excel·lent personal i la direcció professional amb la que compta Lamp realment li dóna a la nostra companyia un avantatge addicional".

I què millor que una divertida festa que ens permeti fer networking i conèixer-nos millor? Si ja coneixes Lamp, saps que no pots perdre't la nostra festa ;)

Divertim-nos junts!

Ens veiem aviat?

Els equips de Lamp, Hess, Griven i Schmitz Wila


*Es prega confirmació d'assistència a [email protected] – Però recorda, per assistir a la nostra festa abans has d'haver-te inscrit a la IALD Enlighten Europe 2018!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi