Llum blava: conseqüències a la salut visual | Lamp
Notícies

Així va ser la festa del 50è aniversari de Lamp!

30 Jun 2022

El passat 17 de juny vam celebrar els 50 anys de Lamp com a empresa dedicada a la fabricació de solucions lumíniques, i ho vam fer amb una festa que va ser principalment un homenatge al màxim valor de la companyia: les persones que en formen part.

A la festa del 50è aniversari de Lamp van assistir tant treballadors en actiu, alguns amb dècades d'experiència a l'empresa, com alguns ja jubilats però que continuen formant part de la petita gran família en què Lamp s'ha convertit al llarg de tot aquest temps.


La vetllada, que va tenir lloc a casa, a Terrassa, va servir per fer un repàs per cinc dècades de trajectòria que han estat possibles gràcies a la capacitat d'adaptació i la involucració de cadascuna de les persones que escriuen la història de Lamp, per reconèixer el valor d'aquest equip humà, i per posar de manifest la nostra voluntat de continuar avançant i afrontar nous reptes.

Worktitude For Light, Worktitude For You

Lamp és un projecte que ha anat creixent i evolucionant gràcies al treball i l'esforç de moltes persones que s'han contagiat i han sabut mantenir el caràcter familiar que defineix el naixement de l'empresa.


Els orígens de Lamp es remunten al petit negoci familiar de venda de bombetes i instal·lacions elèctriques bàsiques que inicia a principis del segle XX, a Terrassa. D'aleshores ençà, han format part d'aquest projecte quatre generacions de la família Cusidó que, en essència, segueixen dedicades al mateix: millorar la vida de les persones a través de la il·luminació.


En la seva història s'han produït fites diferents que han suposat grans desafiaments i, alhora, grans oportunitats per a l'empresa, com el procés d'industrialització que ha convertit la fabricació en un dels pilars de creixement de Lamp, el relleu generacional que va liderar la internacionalització de la companyia, implementant fins a tres fàbriques més, a Colòmbia, Xile i Mèxic, a més de la ubicada a l'HQ Terrassa, o la revolució que va suposar la incorporació de la tecnologia LED al camp de la il·luminació.


Tot i tots aquests canvis i transformacions que ha travessat l'empresa, hi ha un tret característic de Lamp que s'ha mantingut intacte i fins i tot s'ha anat accentuant al llarg dels anys: el fet que Lamp és un projecte col·lectiu. Aquest esperit de posar el valor a les persones i que ha esdevingut l'ADN de Lamp s'ha traslladat també al que fem. La nostra actitud a la feina, on preval el benestar de les persones, la sostenibilitat i la voluntat d' innovació constant, és ara no només cultura empresarial, sinó també la manera que tenim d'entendre la cultura de la llum.

 

La festa per celebrar els 50 anys de Lamp

El Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, va ser l'escenari elegit per a la celebració dels 50 anys de Lamp. Com no podia ser altrament, vam convidar la família: treballadors de Lamp d'ara i de sempre. També van poder assistir a l'esdeveniment de manera virtual els nostres equips de Mèxic, Colòmbia, Xile o l'Orient Mitjà, a través de la retransmissió en directe.


L'esdeveniment va comptar amb la presència del fundador i president de la companyia, Ignasi Cusidó Sr., al qual es van unir l'actual CEO de l'empresa, Ignasi Cusidó, i la nostra directora de RRHH, Marta Puigdengolas, per fer entrega de diversos reconeixements a diversos treballadors, entre els quals hi havia tant noves incorporacions com persones que complien el seu propi aniversari a l'empresa.

A més de reconèixer de manera pública i explícita el nostre actiu més gran, l' equip humà, comptem amb la visualització d'un vídeo que recopila diferents testimonis de treballadors. Persones de tots els departaments, i antiguitat dins de l'empresa, ens parlen sobre els orígens, els canvis que s'han produït en el temps o les diferents experiències viscudes, ressaltant els valors que ens defineixen: la comunicació, la col·laboració i la implicació de totes les persones que formen part de Lamp.

Després dels actes institucionals, va començar la gran festa del 50è aniversari de Lamp: Worktitude For Light, Worktitude For You.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi