Acomiadem els Premis Lamp amb el “Mediterranean Light Experience” | LAMP
Notícies

Acomiadem els Premis Lamp amb el “Mediterranean Light Experience”

24 Jun 2015

Què bé que ens ho vam passar a Cala Margarida! La Costa Brava va ser l'escenari en el qual el passat 12 de juny, i com a comiat dels Premis Lamp Lighting Solutions 2015, un grup de privilegiats vam gaudir del "Mediterranean Light Experience".

Organitzat per la nostra amiga Esther Torelló de Lightecture, juntament amb uns servidors, va ser el colofó final del programa dels Premis Lamp Lighting Solutions 2015 del nostre estimat jurat i dels representants de les associacions del sector de la il·luminació a nivell internacional.

Vàrem visitar Calella de Palafrugell, un dels pobles més bonics i representatius de la Costa Brava; vàrem caminar pel Camí de Ronda fins a un mirador que ens va permetre veure Llafranc, el poble veí; però el plat fort va arribar al migdia... En arribar a Cala Margarida, ens esperava un dinar d'infart! Copa de cava i aperitiu de benvinguda amb pa amb tomàquet i anxoves de l'Escala, d'entrant salmorejo per refrescar, de plat principal un deliciós suquet de peix amb un bon vi, i postres. Finalment no podia faltar la ronda de gintònics, acompanyada amb ni més ni menys que d'un concert privat d'Havaneres.

A la tarda, fins i tot algú es va animar a fer-se un bany amb les Havaneres sonant de fons.

Va ser tot un luxe per Lamp Lighting poder compartir amb vosaltres aquest dia tan especial! Sens dubte, una increïble experiència mediterrània! Repetim aviat?

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi