Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

DOMO, el repte que va suposar aconseguir simultàniament la màxima eficàcia i confort visual

La família Domo neix per una senzilla raó, la necessitat d'aconseguir la màxima eficàcia i confort visual en els downlights encastats tècnics, però de LED.

Unir els conceptes "màxima eficàcia" i "major confort visual" en una mateixa lluminària és una tasca gens fàcil de resoldre. Per aconseguir-ho, es va idear el concepte òptic REDIL (Reflector d'Emissió Directa LED), que consisteix en una reflexió en dues fases. La primera fase, deixa que tot el flux d'emissió directa passi lliurement per aconseguir una alta eficàcia, i al seu torn que un reflector dirigeixi el flux reflectit en la direcció desitjada. En la segona fase, és un segon reflector el que aconsegueix apantallar i evitar l'enlluernament. Una vegada consolidat el concepte òptic REDIL, es decideix ampliar la gamma de Domo oferint solucions d'il•luminació general, orientable i asimètrica, amb models tant en tecnologia LED com en llums de descàrrega.

Design by Lamp Lighting

+ info

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi