Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Seleccionats als Premis Delta!

Els productes Seti i Stormbell han estat seleccionats als Premis Delta i estaran exposats aquest mes de Juny al Museu del Disseny de Barcelona. A finals de mes s'anunciaran els guanyadors. Creuem els dits!

Els Premis Delta d’ADI-FAD, Associació de Disseny Industrial i Foment de les Arts i el Disseny s’atorguen des de 1961 en reconeixement a la feina dels dissenyadors i les empreses nacionals i internacionals, per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i reconèixer la seva importància com a expressió de valors econòmics, socials i culturals.

Al llarg d’aquests 57 anys, s’han celebrat 38 edicions dels Premis DELTA. S’han alternat èpoques de convocatòries anuals amb d’altres bianuals, però sempre guiades per l’objectiu de reconèixer i promoure productes amb caràcter innovador, vigència formal, funciona i estètica, adequació mediambiental, impacte social, qualitat en els processos de fabricació i l’ús apropiat de tecnologies i materials.

Des del 2011, els Premis Delta i les Medalles ADI se celebren en el marc del FADfest, aquest any 2018 la cerimònia serà dins la Barcelona Design Week, un esdeveniment que emfatitza l’energia i la riquesa de Barcelona en el camp del disseny.

Tots els objectes finalistes es mostraran al públic des de les pàgines del catàleg i podran visitar-se a la “FADexpo”, una mostra que agruparà les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorga el FAD en les diferents disciplines del disseny.

Per últim, només afegir que a Lamp ja hem estat seleccionats als Premis Delta d'altres edicions amb els productes següents:

2014 Flut i Trace
2013 Maui, Train i Look
2012 Niu LED
2011 Shot LED
2009 B-side LED