Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Premiats amb el Premi Cambra al Compromís i Sostenibilitat

Estem molt orgullosos d'haver rebut el Premi Cambra al Compromís i Sostenibilitat que atorga la Cambra de Comerç de Terrassa. La cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2018 va tenir lloc el passat 17 de maig al Teatre Municipal La Sala de Rubí.

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa atorga a aquelles persones, projectes de futur i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

Aquest reconeixement està obert a la participació de totes les empreses amb presència en un dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa, i el criteri d’elecció dels guanyadors es duu a terme mitjançant un rigorós procés de votació. La votació la realitza un jurat que reuneix persones de prestigi directament vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.

Concretament la categoria de Compromís i Sostenibilitat pretén distingir aquelles empreses de la demarcació que han desenvolupat actuacions destacables en l’àmbit del compromís amb la qualitat, la millora contínua i la sostenibilitat, l’aplicació de les quals hagin representat un increment de l’equilibri entre la seva dimensió econòmica, social i ambiental. En concret, en aquesta edició es va valorar l’esforç per desenvolupar projectes singulars d’impacte social, mediambiental i econòmic en l’organització de l’empresa per millorar tant el seu entorn intern com extern, buscant la satisfacció dels clients, resultats en les persones i la societat.

Moltíssimes gràcies pel reconeixement! I felicitats a la resta de premiats en les altres categories ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi