Seleccionats als Premis Delta! | LAMP
Notícies

Seleccionats als Premis Delta!

25 Mai 2018

Els productes Seti i Stormbell han estat seleccionats als Premis Delta i estaran exposats aquest mes de Juny al Museu del Disseny de Barcelona. A finals de mes s'anunciaran els guanyadors. Creuem els dits!

Els Premis Delta d’ADI-FAD, Associació de Disseny Industrial i Foment de les Arts i el Disseny s’atorguen des de 1961 en reconeixement a la feina dels dissenyadors i les empreses nacionals i internacionals, per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i reconèixer la seva importància com a expressió de valors econòmics, socials i culturals.

Al llarg d’aquests 57 anys, s’han celebrat 38 edicions dels Premis DELTA. S’han alternat èpoques de convocatòries anuals amb d’altres bianuals, però sempre guiades per l’objectiu de reconèixer i promoure productes amb caràcter innovador, vigència formal, funciona i estètica, adequació mediambiental, impacte social, qualitat en els processos de fabricació i l’ús apropiat de tecnologies i materials.

Des del 2011, els Premis Delta i les Medalles ADI se celebren en el marc del FADfest, aquest any 2018 la cerimònia serà dins la Barcelona Design Week, un esdeveniment que emfatitza l’energia i la riquesa de Barcelona en el camp del disseny.

Tots els objectes finalistes es mostraran al públic des de les pàgines del catàleg i podran visitar-se a la “FADexpo”, una mostra que agruparà les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorga el FAD en les diferents disciplines del disseny.

Per últim, només afegir que a Lamp ja hem estat seleccionats als Premis Delta d'altres edicions amb els productes següents:

2014 Flut i Trace
2013 Maui, Train i Look
2012 Niu LED
2011 Shot LED
2009 B-side LED

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi