Lamp a la 16a Mostra Internazionale di Architettura de la Biennale di Venezia | LAMP
Notícies

Lamp a la 16a Mostra Internazionale di Architettura de la Biennale di Venezia

14 Mai 2018

Un any més, Lamp tindrà presència a la Biennale di Venezia gràcies a la col·laboració que l’empresa manté amb l’Institut Ramon Llull. La nostra presència es farà evident tan al pavelló de Catalunya com al pavelló Central, del 26 de maig al 25 de novembre de 2018.

La nostra participació al pavelló de Catalunya s’ha materialitzat amb la il·luminació del mateix, doncs hem cedit perfils lineals amb tecnologia LED per il·luminar aquest espai. En aquest pavelló, dissenyat per RCR i co-comissariat per Pati Núñez i Estel Ortega, l’Institut Ramon Llull presenta “RCR. Somni i natura_Catalonia in Venice”, un projecte sobre RCR Arquitectes –Premi Pritzker d’Arquitectura el 2017–, en el marc dels Eventi Collaterali de la Biennale di Venezia. El disseny d’il·luminació de l’espai ha anat a càrrec de Maurici Ginés.

Segons RCR Arquitectes, “Venècia presentarà de manera inèdita el nostre somni. És un projecte que es troba en el moment clau de la seva gènesi i que, a través de l’arquitectura, representa el naixement d’una utopia en construcció que revela el nostre món interior.” El propòsit és “que qui visiti l’espai de la Biennal senti unes ganes immenses de conèixer La Vila i percebre la força de la natura, una força que et pot transformar. Ens agradaria que entrar dins El somni es convertís en una experiència molt sensorial.”

Per altra banda, al pavelló Central, on les comissaries són de Grafton Architects, la col·laboració de Lamp s’ha fet amb Paredes Pedrosa Arquitectos, els quals exposen part de la seva obra.

+ info

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi