Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

FLUT, el floodlight més robust de LAMP

FLUT, la nova família de floodlights d'exterior, ha estat dissenyada específicament per il·luminar façanes i sostres amb voltes i el seu principal característica és la seva robustesa.

FLUT és una lluminària floodlight fabricada en injecció d'alumini lacat en color gris texturitzat o antracita texturitzat, serigrafiat en cristall temperat. La seva ròtula permet que la lluminària roti entre 90º i -30º i viceversa. A més incorpora una vàlvula anticondensació.

Els models estan disponibles amb òptica simètrica, asimètrica i vial, amb fluxos lluminosos de 5.000, 8.000 i 12.000 lm, en LED blanc neutre o càlid. Existeix un model RGBW disponible amb fluxos lluminosos de 4.800.

Aquesta família disposa d'una àmplia gamma d'accessoris, com a aletes antienlluernants, així com suports i abraçadores per a un exclusiu Sistema Vial per a columnes troncocòniques com a cilíndriques, idònia per il·luminar zones per als vianants.

La família FLUT és la solució ideal per a il·luminació de façanes, sostres amb voltes, parets, monuments i zones per als vianants.

Amb LAMP, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by LAMP