FLUT, el floodlight més robust de LAMP | LAMP
Notícies

FLUT, el floodlight més robust de LAMP

7 Mar 2014 00:00:00

FLUT, la nova família de floodlights d'exterior, ha estat dissenyada específicament per il·luminar façanes i sostres amb voltes i el seu principal característica és la seva robustesa.

FLUT és una lluminària floodlight fabricada en injecció d'alumini lacat en color gris texturitzat o antracita texturitzat, serigrafiat en cristall temperat. La seva ròtula permet que la lluminària roti entre 90º i -30º i viceversa. A més incorpora una vàlvula anticondensació.

Els models estan disponibles amb òptica simètrica, asimètrica i vial, amb fluxos lluminosos de 5.000, 8.000 i 12.000 lm, en LED blanc neutre o càlid. Existeix un model RGBW disponible amb fluxos lluminosos de 4.800.

Aquesta família disposa d'una àmplia gamma d'accessoris, com a aletes antienlluernants, així com suports i abraçadores per a un exclusiu Sistema Vial per a columnes troncocòniques com a cilíndriques, idònia per il·luminar zones per als vianants.

La família FLUT és la solució ideal per a il·luminació de façanes, sostres amb voltes, parets, monuments i zones per als vianants.

Amb LAMP, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by LAMP

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi