Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

FLUT, el floodlight més robust de LAMP

FLUT, la nova família de floodlights d'exterior, ha estat dissenyada específicament per il·luminar façanes i sostres amb voltes i el seu principal característica és la seva robustesa.

FLUT és una lluminària floodlight fabricada en injecció d'alumini lacat en color gris texturitzat o antracita texturitzat, serigrafiat en cristall temperat. La seva ròtula permet que la lluminària roti entre 90º i -30º i viceversa. A més incorpora una vàlvula anticondensació.

Els models estan disponibles amb òptica simètrica, asimètrica i vial, amb fluxos lluminosos de 5.000, 8.000 i 12.000 lm, en LED blanc neutre o càlid. Existeix un model RGBW disponible amb fluxos lluminosos de 4.800.

Aquesta família disposa d'una àmplia gamma d'accessoris, com a aletes antienlluernants, així com suports i abraçadores per a un exclusiu Sistema Vial per a columnes troncocòniques com a cilíndriques, idònia per il·luminar zones per als vianants.

La família FLUT és la solució ideal per a il·luminació de façanes, sostres amb voltes, parets, monuments i zones per als vianants.

Amb LAMP, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by LAMP

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi