Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Jocs de color, llum i arquitectura a “La memòria del mirall” de Llum BCN

Les nits del 7, 8 i 9 de febrer, la ciutat de Barcelona es convertia en un gran escenari on la llum era la clara protagonista, gràcies al festival urbà Llum BCN.

Una ruta d'instal·lacions lumíniques a diferents edificis  places emblemàtiques transformaven la ciutat comtal donant-li un toc de màgia. Entre totes les instal·lacions, vam tenir la sort de poder col·laborar a "La memòria del mirall" del col·lectiu Lupercales, que es va dur a terme en el Convent de Sant Agustí.

Agafant com element principal el mirall, Lupercales l'utiliza a la seva instal·lació per generar una visió diferent de l'espai urbà, reflectint en ell parts del lloc ja existents, i conseguint crear una sèrie d'imatges abstractes i geomètriques que barrejen color, llum i arquitectura.

Us animamem a veure el treball del col·lectiu Lupercales que lluita per reactivar l'espai urbà i aconseguir que l'enllumenat públic sigui interactiu i divertit a la par que eficient.

Fotografia: Álvaro Valdecantos

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi