Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Política de qualitat i medi ambient

Lamp empresa dedicada al disseny, desenvolupament i producció de lluminàries d'interior i exterior amb tensió d'alimentació no superior a 1000v aposta per la qualitat i el respecte al medi ambient com a factors estratègics relacionats amb els productes i els serveis oferits.

El nostre propòsit fonamental és aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients complint i superant les seves expectatives i causant el menor impacte ambiental possible. Aquesta filosofia respon bàsicament a l'aplicació i implementació dels següents punts:

 • Els productes de Lamp han de complir amb totes les normatives legals exigides per la Normativa Espanyola i Europea (CE).
 • El compliment de la legislació i reglamentació aplicable en matèria ambiental, així com els requisits voluntaris subscrits.
 • Un sistema de gestió de la qualitat i el medi ambient basat en la norma UNE-EN-ISO 9001:2015 i UNE-EN-ISO 14001:2015, que faciliti el treball i millori contínuament el producte i servei prestat de manera respectuosa amb l'entorn.
 • L'establiment dels objectius de millora contínua en matèria de qualitat i medi ambient coherents amb els impactes de la nostra activitat amb aquesta política.
 • Millora contínua. Aconseguir la millora contínua, aplicant un Sistema de Gestió que incorpori l'establiment d'objectius i fites, la realització d'auditories periòdiques i les oportunes revisions del propi Sistema.
 • El producte i l'atenció prestada als nostres clients són objectius prioritaris del personal de l'Empresa, que en aquest aspecte, cal destacar clarament de la competència. Per tant, el concepte de Qualitat i Medi Ambient s'aplica a totes les persones, activitats i nivells de l'Empresa, incloent no només els productes sinó també les funcions assignades a cada treballador, les relacions externes i internes i la imatge que s'ofereix a l'exterior.
 • Protegir el medi ambient i prevenir la contaminació que poden generar les activitats, instal·lacions, productes i serveis de Lamp tenint en compte els desenvolupaments nous o planificats, i les activitats, productes o serveis nous o modificats.
 • Estudiar i desenvolupar nous productes incorporant paràmetres fonamentals de sostenibilitat des de la seva concepció: circularitat, renovabilitat, baix consum energètic i ús de materials sostenibles i no tòxics.
 • Fabricar lluminàries amb LED que redueixen les seves emissions en les tonalitats blaves nocives per a la retina, utilitzant fonts de llum que activen el nostre cicle circadiari, influenciant en el benestar de les persones pel seu impacte visual, emocional i fisiològic.
 • Els proveïdors habituals de l'empresa es seleccionen atenent, a part de raons econòmiques i de servei, al seu grau d'acceptació del nostre Sistema de Qualitat i Medi Ambient, de forma que puguin ser considerats com una part integrant del nou sistema.
 • Tots els treballadors de Lamp, han de participar activament en la implantació d'aquesta filosofia d'actuació basada en la Qualitat del seu treball individual, del de la seva secció i del de la seva Empresa.
 • Cada persona de cada àrea de Lamp ha de planificar la seva actuació i la dels seus col·laboradors directes perquè els punts anteriors siguin complerts i es facin realitat els seus objectius:
  • Adequació del producte a les necessitats del mercat
  • Compromís de servei en el mercat
  • La millora contínua del Sistema de Gestió de la Qualitat i Medi Ambient

Per aconseguir aquests objectius es disposarà dels mitjans humans i materials necessaris i es milloraran els mètodes i sistemes utilitzats de forma que tant nosaltres com els nostres proveïdors podem complir amb la màxima "fer-ho bé i ràpid, però primer fer-ho bé".

La Direcció de Lamp assegura que aquesta Política ha de ser revisada periòdicament per la seva contínua adequació i ser difosa a tota la Organització, als nostres col·laboradors i al públic en general, utilitzant els canals de difusió que es creguin més oportuns per a tal fi.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi