T'esperem a la tarda LATAM de #LB16 amb EILD Brasil i #LightsBeers d'Iluminet! | LAMP
Notícies

T'esperem a la tarda LATAM de #LB16 amb EILD Brasil i #LightsBeers d'Iluminet!

25 Feb 2016 00:00:00

Com ja van fer en l'última edició del L+B, els nostres amics iberoamericans vindran a veure'ns per explicar-nos de primera mà tots els detalls del EILD Brasil 2016. T'apuntes? Els trobaràs el dijous 17 de març a les 3pm al Hall 3.1 Stand C21!

Què és el EILD 2016? És la Trobada Iberoamericana de Lighting Design que tindrà lloc a Ouro Preto, Minas Gerais, Brasil, del 21 al 24 de setembre de 2016. Aquesta iniciativa transnacional i sense afany de lucre pretén crear espais de reflexió i intercanvi d'idees que permetin enfortir la professió a la regió i estendre el seu abast cap al món. I a nosaltres ens encanta formar part d'iniciatives com aquesta. Les edicions anteriors del EILD, en les quals Lamp Lighting va estar-hi present, es van realitzar a Xile, Mèxic i Colòmbia el 2010, 2012 i 2014, respectivament, sumant en total més de mil participants. Així que si vols saber més sobre el EILD, t'esperem a les 3pm!

A més, aquesta mateixa tarda comptarem amb el ja tradicional #LightsBeers que organitzen els nostres amics de Iluminet. No tens excusa per perdre-t'ho! Anima't i brindarem amb unes Coronitas i unes Estrellas per un 2016 ple de llum! ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi