lagranja design torna a dissenyar el nostre stand per al L+B | LAMP
Notícies

lagranja design torna a dissenyar el nostre stand per al L+B

24 Feb 2016 00:00:10

Si en l'última edició vam confiar en lagranja design perquè ens dissenyessin un stand més fresc que el que veníem fent fins llavors, aquest any repetim perquè deixin de nou a tothom amb la boca oberta! ;)

Al stand de Lamp Lighting us trobareu amb un espai que insinua i deixa entreveure les cinc novetats de producte. Cadascuna d'aquestes famílies de producte (STORMBELL, MOODY, SETI, MUN i TRACE) queda recollida en un espai diferent, distribuït al voltant d'una plaça delimitada per dues parets que protegeixen els laterals i tres blocs semi-oberts disposats en diagonal, entre els quals es pot entrar lliurement. Seguint la línia de la idea creativa del nostre LightLAB en les oficines Headquarters de Terrassa (Barcelona), s'empren els mateixos paravents, formats per tubs de diferents colors, per envoltar l'espai exterior.

La paret principal que es troba a l'interior cobrarà vida a partir de les 4pm amb l'activitat #DearLight que els nostres amics de Light Collective estan preparant. Us animem a tots a participar, serà una passada!

Realment el stand d'aquest any ha quedat genial, queda demostrat que el treball en equip sempre summa, gràcies lagranja design! ;)

I tu, véns a veure'ns? Hall 3.1 Stand C21.

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi