Mun, llum per veure i llum per contemplar | LAMP
Notícies

Mun, llum per veure i llum per contemplar

5 Jul 2016 00:00:00

La percepció de la llum és una experiència sensorial que abasta tant els aspectes purament físics com altres emotius. Per tant podem entendre la llum com una eina per cobrir els aspectes purament tècnics i funcionals al servei d'un espai, però també podem utilitzar-la com una eina per generar entorns, i que funcioni com un element que aporti informació en si mateixa. Llum per veure i llum per contemplar. Per què no aportar les dues visions en una mateixa família?

Existeixen al mercat tipologies de productes que es converteixen en genèrics. Productes que apareixen en multitud de catàlegs i que ofereixen poca diferenciació entre ells, però que en realitat són necessaris per cobrir certes necessitats.

Com a dissenyadors, quan ens enfrontem al repte d'un projecte així, ens abat un dubte: Com podem aportar valor a través del disseny en una tipologia de producte tan estandarditzada?

Des del punt de vista funcional, la família de downlights Mun Light ens permet generar projectes d'il·luminació amb una llum suau com a base d'una il·luminació ambiental, però també a través de la gamma d'aplicacions Mun Dark construir composicions lumíniques que generen atmosferes amb un mateix llenguatge formal.

La família Mun es construeix formalment a partir d'una geometria bàsica i universal, un punt. Un punt que creix seguint l'espiral de Fibonacchi i que es relaciona amb els diferents elements de la família. Un punt que permet construir com un enginyer o modelar com un dissenyador.

En resum: veure, contemplar i compondre.

Design by Lamp Lighting

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi