Llancem nova web! | LAMP
Notícies

Llancem nova web!

12 Abr 2018

Encara no fa un mes que vam fer el llançament oficial de la nova proposta de valor i imatge corporativa de Lamp. Però aquest llançament no podia donar-se per finalitzat sense una nova pàgina web. Benvinguts!

La nova web de Lamp no es queda simplement en una millora estètica i de disseny, o en una pàgina d'inici més amable i interactiva, sinó que porta amb ella grans millores funcionals perquè treballar amb nosaltres sigui encara més fàcil. De totes les millores que s'han aplicat destaquem les següents:

Som Lamp. Hem redefinit l'apartat corporatiu de la web per explicar-te millor nostra nova proposta de valor a través d'un nou vídeo corporatiu, la nostra missió, valors, història, etc. Aquí també trobaràs les últimes notícies i dades de contacte de l'equip: ja sigui HQ o filials.

Productes. Un catàleg online que funciona amb filtres perquè trobis el producte que necessites. Una vegada has trobat el teu producte, obtens la informació detallada de cada codi amb les seves descàrregues de fitxes tècniques, ies, cad, etc. sempre actualitzada gràcies a la nova vinculació del nostre catàleg web amb el nostre sistema intern de dades tècniques. El catàleg ideal pel prescriptor o distribuïdor que necessita el detall de tota la informació tècnica del producte.

Projectes. Apartat molt més visual que el que teníem anteriorment. També amb un sistema de filtratge perquè trobis la inspiració que necessites o exemples d'aplicació de producte en obra real. Eina que sabem que és molt útil i preuada per arquitectes i interioristes.

Aplicacions lumíniques. Nou apartat que et suggereix projectes i productes a partir de la necessitat que tinguis. És a dir, molt més enfocat a la solució lumínica que al producte en si. Pensat majorment pel lighting designer.

Serveis. Un nou apartat en el qual posem en valor la nostra manera de fer; en el qual t'expliquem que el teu projecte és la nostra raó de ser.

Premis. Sorprèn-te amb tot l'històric dels Premis Lamp i coneix tot sobre els projectes guanyadors, el jurat, la gala de lliurament dels premis, etc. de les edicions anteriors. És aquí on podràs inscriure't d'aquí a uns mesos a la propera edició de 2019.

Però un dels aspectes més destacats d'aquests nous apartats (Productes, Projectes i Aplicacions lumíniques) és la interacció entre ells. Cadascun està pensat per a diferents targets de clients que tenim, perquè cadascun pugui navegar de la manera que li resulti més còmoda, però que al final, tots arribin al mateix lloc.

I el millor de tot és que això no acaba aquí… Seguim treballant perquè la nova web de Lamp tingui molt aviat un nou apartat “coming soon” dins de Productes, seguim treballant perquè aviat tinguem un apartat de favorits on poder guardar les seleccions i posteriorment exportar-les a pdf o imprimir-les, seguim treballant per millorar els apartats corporatius, etc.

Però ara us toca a vosaltres: navegueu i descobriu. Esperem que la nostra nova web us agradi tant com a nosaltres.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi