Encara no tens el nou Working de Lamp? | LAMP
Notícies

Encara no tens el nou Working de Lamp?

4 Abr 2018

La nova Tarifa de Preus i el nou Working 2018 de Lamp van entrar en vigor el passat 15 de març. La nova tarifa recull 2.334 referències de les quals 648 són noves d'aquest any.

Aquest 2018 hem redefinit la nostra identitat corporativa, la qual cosa ha implicat alguns canvis en la nostra imatge de marca. És també per això que hem volgut incloure, a les pàgines inicials del nostre catàleg, una introducció corporativa per poder explicar la nova proposta de valor de l'empresa.

D'altra banda, aquest any hem continuat amb el concepte de Working en el qual el seu disseny és fonamental. En aquesta ocasió, presentem cada família de productes amb una introducció en tres parts: "estimar, entendre i decidir" on es troba tota la informació tècnica i fotos del producte. A més, hem afegit noves fotometries amb més informació i alguns projectes custom-made, entre d’altres novetats.

També destacar un apartat de Highlights per segment que hem incorporat al catàleg per potenciar l'enfoc a la solució del projecte segons es vulgui ressaltar uns aspectes o uns altres. Els segments que destaquem són General Lighting, Retail, Hospitality i Architectural Outdoor.

Esperem que el nostre catàleg de treball pugui ser un any més una bona eina i fàcil d'utilitzar, i desitgem que ens porti a un any ple d'èxits en els quals seguim treballant plegats.

Es pot sol·licitar la nova tarifa de preus contactant amb un tècnic comercial, a través de la secció de contacte de la nostra web o mitjançant l'enviament d'una sol·licitud a [email protected].

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi