EcoVadis: Lamp recibe la clasificación Silver | LAMP
Notícies

Lamp rep la classificació Silver dins del rànquing d'avaluació d'EcoVadis

3 Ago 2021

Lamp ha estat classificada per EcoVadis entre el 25% de les empreses amb un millor acompliment respecte a la responsabilitat social, obtenint la classificació SILVER.

Què és EcoVadis?

EcoVadis està considerada com la classificació de sostenibilitat empresarial més fiable del món, amb més de 75.000 empreses avaluades, a més de 160 països de més de 200 sectors diferents.

L'avaluació realitzada se centra en 21 criteris de sostenibilitat agrupats en quatre temes:

  • Medi ambient

  • Pràctiques laborals i drets humans

  • Ètica

  • Compres sostenibles

Aquests criteris es basen en estàndards de sostenibilitat internacionals com ara els Deu principis del Pacte Global de l'ONU, les convencions de l'Organització Internacional del Treball (OIT), les normes de la Iniciativa de Presentació d'Informes Global (GRI), la norma ISO 26000, el full de ruta CERES i els Principis Directors sobre Empreses i Drets Humans de l'ONU, també coneguts com el Marco Ruggie.

Què significa per a Lamp?

Per a Lamp significa un pas més en la consolidació d'una de les nostres línies estratègiques #WorktitudeForLife des de la qual impulsem projectes que generen un impacte positiu en el medi ambient, treballant de manera responsable amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental al llarg de tota la cadena de valor.

Juntament amb la classificació, des d'EcoVadis obtenim una fitxa d'avaluació i un pla on s'identifiquen les principals àrees de millora, per incorporar-les al nostre pla de sostenibilitat dels propers 3 anys, ajudant-nos a prioritzar aquelles accions que generen un impacte positiu més gran. A més, ens permet ser part d'una plataforma de col·laboradors comercials que prevalen la sostenibilitat i la responsabilitat social al llarg de tota la seva cadena de valor.

Què fem a Lamp?

A més de les accions més visibles, com la investigació i aplicació de materials i tecnologies sostenibles i respectuoses amb el medi ambient al nostre portafoli (com l'ús d'alumini reciclat), o el recent reconeixement com a PIME Sostenible 2021 per part d'Aplanet, a Lamp tenim un equip de treball destinat a centralitzar, promoure i liderar accions relacionades amb el Medi Ambient: el Comitè de sostenibilitat.

Junts seguim treballant amb l'objectiu d'aportar solucions realistes, eficients, sostenibles i alineades amb la realitat climàtica actual per construir una indústria de la il·luminació cada cop més sostenible.

 

#WorktitudeForLife

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi