Lamp presenta les novetats 20/21 | LAMP
Notícies

Lamp presenta les novetats 20/21

20 Mai 2020

Entenent la il·luminació com un element fonamental per a millorar el benestar de les persones, promovent i adoptant projectes d'innovació orientats a la millora constant de manera transversal, i impulsant projectes que generen un impacte positiu en el medi ambient i promovent una indústria de la il·luminació més sostenible, a Lamp presentem una nova landing page amb les novetats de producte que proposem per a 2020/2021.

Solucions per a nous espais de treball

Distingim entre espais per a nòmades, entorns que volen “fer de l'oficina un lloc per a sentir-se com a casa” sense renunciar als requisits tècnics de la bona il·luminació arquitectònica; i els espais per a residents, espais fàcilment adaptables i flexibles a les noves necessitats d'ús, on la il·luminació és un element tan dinàmic com les necessitats dels usuaris.

Per al primer dels espais proposem Stormbell 80; per al segon, Lamptub 60:

STORMBELL 80

"Noves solucions per a nous espais"

Mantenint la inspiració racionalista de la seva predecessora de major grandària, Stormbell 80 és la miniaturització d'una campana pensada per a adaptar-se tant a entorns hospitality com als nous espais de treball, en la seva versió individual o Sistema. L'aplicació de materials sostenibles i fono-absorbents és també una de les característiques que fa única a aquesta lluminària.

Design by artec3 Studio

LAMPTUB 60 (Selecció Delta Premis ADI 2020)

"L'estructura més adaptable als espais en constant evolució"

L'expressió renovada d'un clàssic que s'adapta a les necessitats d'espais exigents en constant evolució, gràcies a la seva versatilitat lumínica i a les seves múltiples opcions d'instal·lació que proporcionen un sistema d'il·luminació especialment flexible i adaptable en la seva versió d'instal·lació a carril.

Design by Lamp

Solucions per a nous ecosistemes urbans

Basant-nos en el concepte de “living centric light”, entenem que els espais urbans s'han d'adaptar a l'escala humana, generant nous espais de convivència. Entorns generats a partir de la recuperació d'espais urbans, que creïn llocs amb identitat pròpia on la il·luminació jugui un paper fonamental per a tot l'ecosistema.

Per a aquests espais proposem Duit, un producte que ofereix solucions lumíniques tant a nivell arquitectònic, com de recorreguts i per a entorns:

DUIT

" Més gran que la suma de les seves parts"

Programa d'il·luminació escalable entorn a una unitat lumínica que, en combinació amb accessoris d'instal·lació i òptics, conformen un ecosistema de solucions outdoor amb un enfoc holístic i respectuós amb el medi ambient.

Design by LA INVISIBLE LAB & Lamp

Noves tendències de paletes de color

La selecció de les paletes de color és el resultat del reflex de les tendències socials i culturals actuals, vinculades als nous espais i les noves necessitats dels usuaris:

  • Materiality: “Recuperació de la materialitat, experiències reals” basa la seva cromaticitat en tonalitats terroses i evoquen la recuperació de l'expressió de la materia;
  • Touch: “El poder del tacte, emocionalitat” colors pastel que busquen connectar amb l'emocionalitat;
  • Wellbeing: “Benestar físic i emocional” introduint tonalitats pròpies d'entorns naturals que evoquen benestar físic i emocional;
  • Be social: “Interrelacions” una col·lecció de colors vius i intensos, vinculats a la vibració que produeixen les relacions socials.

Noves tecnologies en il·luminació

En aquesta landing page es fa també un petit resum dels beneficis que poden oferir les últimes tecnologies en il·luminació: tecnologia wellbeing i il·luminació multiespectral. Totes les nostres novetats tindran com a opció integrar aquestes tecnologies al producte.

Pròximament està previst llançar dues noves landing pages amb més informació sobre aquestes tecnologies, així com del nou servei Lamp +. Estigues atent als nostres canals de comunicació i no et perdis els seus llançaments!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi