Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

LAMP llança la Tarifa i el Working 2015

La nova Tarifa de Preus LAMP i el nou Working 2015 entraran en vigor el proper 1 de Febrer.

La nova Tarifa recull 2.486 referències, de les quals 373 són noves d'aquest any. Aquestes estan agrupades en 138 famílies de productes, entre les quals 71 disposen de tecnologia LED, la qual cosa representa que més de la meitat de les famílies que oferim funcionen amb aquest tipus de tecnologia. Els pvp de la majoria de productes LED han sofert baixades de preu o s'han mantingut.

D'altra banda, aquest any el comencem amb un nou concepte de Working, en el qual el disseny juga un paper fonamental. El nou Working s'estructura amb una presentació inicial per famílies, incorpora més informació tècnica per treballar com les fotometries i el lumen output, entre d'altres; però sense perdre la identificació amb la nostra marca, LAMP.

Entre les novetats d'il·luminació interior, destaca la nova generació de la família de downlights DOMO 220 G2 amb una eficàcia que ronda els 92lm/W mantenint els seus nivells d'antienlluernament; el LOOK amb un nou LED COB especial per a tot el segment Retail; l'estructura modular DOT que combina il·luminació general amb accentual mitjançant els seus projectors; i el sistema industrial IRON, que permet realitzar la il·luminació general de naus amb plenes garanties.

Quant a les novetats d'exterior, destaca l'aplicació TRACE IP65 amb el qual es pot crear una infinitat de configuracions; l'ampliació de família de floodlights amb el nou MINI FLUT amb òptica simètrica, asimètrica i vial; i la nova estructura BAZZ que permet realitzar banys de paret amb una uniformitat i qualitat de la llum esplèndides. I pel que fa a il·luminació vial i urbana, s'amplia la família OWL, amb més models de menor flux lumínic; i un nou fanal solar FAMA N2, amb unes característiques tècniques molt competitives.

LAMP ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa de preus 2015 física a través de l'apartat de sol·licituds de la web o enviant una petició a marketing@lamp.es.

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Prends moi
Porta'm-hi