Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Notícies

Lamp llança el seu nou Working i la seva tarifa 2020

La nova Tarifa de Preus i el nou Working de Lamp entraran en vigor el pròxim 15 de març. La nova tarifa recull 4.738 referències de les quals 1.250 són noves d’aquest 2020.

Enguany, entre els canvis més notables del catàleg trobem els següents:

  • 2 índexs; el primer d'ells per famílies de producte per a visualitzar més fàcilment l'àmplia gamma o extensió de moltes d'elles, i un segon en el qual s'ordena els productes alfabèticament perquè aquell que ja coneix el catàleg de Lamp pugui anar directe a localitzar el producte que necessita.
  • S'ha incorporat un bloc explicatiu d'il·luminació integradora.
  • S'ha afegit una introducció de dues noves tecnologies que s'incorporen al catàleg: LED Wellbeing i il·luminació multiespectral.
  • S'ha agregat un apartat de serveis on parlem sobre “Co-creació” i expliquem l'opció “Lamp +”.
  • S'ha aplicat, en tot el catàleg, un nou sistema de codificació basat en la configuració dels diferents productes.
  • S'ha optat per un paper PEFC, que a més de ser més respectuós amb el medi ambient, fa més lleuger el catàleg.

D'altra banda, com a novetats de producte trobem l'ampliació de la família de downlights Kombic amb les seves versions Kombic 100 i 150 amb models opals i òptiques, les versions miniaturitzades de la nostra estructura Fil amb les seves versions Fil 35 i 45, el nou Moody pendular, a més de l'ampliació de les famílies Ring i Xtrema.

Finalment, destacar també la renovació de la imatge quant a la presentació dels productes, destacant especialment la nova secció de highlights que mostra de manera molt visual i esquemàtica els punts diferencials dels nostres productes.

Esperem que el nostre catàleg de treball pugui ser un any més una bona eina i fàcil d'usar.

Es pot sol·licitar la nova tarifa de preus contactant amb un tècnic comercial o a través de la secció de contacte de la nostra web.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi